• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

22.01.2020

08:35

OTKRIVAMO! VELIKA PROMENA U NAJGLEDANIJOJ SERIJI! Miki menja Bjelu u "Južnom vetru"!

Kultura

OTKRIVAMO! VELIKA PROMENA U NAJGLEDANIJOJ SERIJI! Miki menja Bjelu u "Južnom vetru"!

Podeli vest

Dragan Bjelogrlić je stalno odlagao snimanje hit serije zbog obaveza u "Senkama nad Balkanom", pa je reditelj Miloš Avramović morao da nađe zamenu za ulogu Cara

Predrag Miki Manojlović zamenio je Dragana Bjelogrlića u seriji "Južni vetar", ekskluzivno saznaje Informer. Reditelj Miloš Avramović morao je hitno da nađe glumca koji će igrati Cara, jer je Bjela rešio da se posveti "Senkama nad Balkanom".

KINESKA TV SNIMA DOKUMENTARAC O TRKULJI I BALKANOPOLISU, a oni s prijateljima prave koncerte u Beogradu i Novom Sadu

ZBOG NJEGA SE PRESELILA U DUBAI! Pogledajte kako izgleda muž glumice Vesne Trivalić!

Foto: Printscreen You Tube

Postaju roditelji


Sofija i Maraš će postati roditelji! To će biti veliki izazov za njega


Miloš Avramović


Tako će gledaoci "Južnog vetra", čiju je prvu epizodu u nedelju videlo 1.726.000 ljudi, u nastavku gledati Mikija u ulozi kriminalca.


- Snimanje druge sezone Bjelinih "Senki" odužilo se i preklapalo sa snimanjem serije "Južni vetar". Morao sam da mu se zahvalim na saradnji i da ga zamenim. Više nisam mogao da pomeram snimanje zbog ostalih glumaca, koji su već imali zakazane projekte. Žao mi je što sam morao da rasturim ekipu - kaže Avramović.

Legenda


Reditelj priča kako je došao na ideju da ulogu ponudi baš Manojloviću i zašto smatra da je to pravi izbor.
- Miki je uradio odličan posao! Siguran sam da će ga gledaoci vrlo brzo prihvatiti. Nisam ga izabrao samo zato što je legenda srpskog filma već i zato što ga dugo nije bilo na televiziji. Znao sam da ta zamena za Bjelu mora da bude posebna - priča reditelj i dodaje:
- Miki se sjajno uklopio od prvog dana! Ima toliko iskustva i velikih i nagrađivanih projekata da je bilo pravo uživanje raditi sa njim.

Uklopio se


Miki se sjajno uklopio od prvog dana, uradio je odličan posao. Siguran sam da će ga gledaoci vrlo brzo prihvatiti


Miloš Avramović


Glumi i Italijan


Bjelu ćemo gledati u prve četiri epizode, a od pete, koja će biti emitovana 16. februara, u ulozi Cara stiže Miki. Reditelj kaže da nove epizode serije počinju tamo gde se završila radnja filma "Južni vetar". Tako će gledaoci imati priliku da prate kako se razvio odnos između Petra Maraša (Miloš Biković) i njegove devojke Sofije (Jovana Stojiljković).


- Videćemo kako će se Maraš snaći u zatvoru zbog svojih poslova s druge strane zakona. Ne mogu previše da otkrivam, ali reću ću vam da će Sofija i Maraš postati roditelji! To će biti veliki izazov za njega - ispričao je reditelj.

 

Foto: printscreen


Pored Manojlovića i Bikovića, glavne uloge u seriji tumače i Miodrag Radonjić, Miloš Timotijević, Bogdan Diklić, Srđan Todorović i italijanski glumac Paskval Espozito.

Maraš beži iz zatvora


Miloš Avramović kaže da će se radnja nekoliko epizoda dešavati u zatvoru, koje su snimili u "Zabeli". Na pitanje da li će Maraš (Miloš Biković) pobeći iz zatvora kratko je odgovorio:
- Neka gledaoci saznaju kada dođe vreme za to! Poslednjih godina domaćoj filmskoj i serijskoj produkciji nedostajao je taj ceo tzv. žanr zatvorskog filma. Zato sam odlučio da posebnu pažnju u seriji posvetim tome, po ugledu na kultne američke filmove "Bekstvo iz Alkatraza" i "Bekstvo iz Šošenka".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija