• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2020

11:57

(VIDEO) NIŽU SE NAGRADE! Autorka muzike za "Džokera" prva žena kandidat za Oskara

Kultura

(VIDEO) NIŽU SE NAGRADE! Autorka muzike za "Džokera" prva žena kandidat za Oskara

Podeli vest

Islandska kompozitorka Hildur Gudnadotir prva je žena koja je samostalno komponovala muziku za film i za to dobila "Zlatni globus" i ušla u najuži izbor za Oskara u toj kategoriji

Gudnadotir (37), autorka muzike za film "Džoker", živi veoma miran život u Berlinu, ali već je počela da se šeta crvenim tepisima, pošto je ovog vikenda dobila nagradu za najbolju filmsku muziku na dodeli nagrada SAG (Udruženje filmskih glumaca).

Anketa

Ona je favorit za Oskara za filmsku muziku i mogla bi da bude prva žena kompozitor kojoj bi pripalo to priznanje, koje je kao kategorija uvršteno među Oskare 1947. godine.

45 MINUTA KASNIJE BIO JE MRTAV! Hoakin Finiks konačno progovorio o tragičnoj smrti slavnog brata Rivera (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija