• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

29.01.2020

10:44

ZVEZDA SERIJE "MUĆKE" U BEOGRADU! Snima dokumentarni film o SRBIJI - iznenadićete se kada čujete detalje

Kultura

ZVEZDA SERIJE "MUĆKE" U BEOGRADU! Snima dokumentarni film o SRBIJI - iznenadićete se kada čujete detalje

Podeli vest

Na oduševljenje mnogih

Čuveni engleski glumac Džon Čalis boravi u Beogradu. Razlog posete je snimanje dokumentarnog filma o Srbiji, o tome koliko su serija "Mućke" i lik koji je tumačio popularni u našoj zemlji.

Zašto je u susretu sa studentima i profesorima Filološkog fakulteta testirao njihovo znanje kokni ingliš slenga.

(FOTO) SLEDEĆE GODINE U OVO VREME... Bojsi iz "Mućki" oduševljen grafitom iz Srbije sa likovima iz čuvene serije!

Nije nastavak snimanja serije Mućke, već jezička radionica. Glumac Džon Čalis preuzeo je ulogu predavača.

- Na početku snimanja serije, počeo sam sa malom ulogom. Niko nije rekao da će se serija nastaviti, da će se likovi razvijati. I danas je veoma popularna. U Engleskoj je kablovski kanali emituju svaki dan. Neverovatno je koliko su "Mučke" i ovde popularne. Govorimo različitim jezikom, ali nam je zajednički humor. Smejemo se gledajući iste emisije. Humor zbližava ljude - ističe Čalis.

Foto: youtube printscreen

Kakve su sve jezičke igre moguće, Čalis je pokazao govoreći engleski jezik sa francuskim naglaskom.

- Francuz vas neće razumeti ni reč i zamoliće vas da govorite engleski - kaže Čalis.

Susret sa studentima možda postane i deo dokumentarnog filma kojii Čalis snima o Srbji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija