• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.02.2020

09:12

(FOTO) SEĆATE LI SE ZAZE IZ SREĆNIH LJUDI? Godinama je nema na malim ekranima, a evo gde živi i KAKO SADA IZGLEDA!

Kultura

(FOTO) SEĆATE LI SE ZAZE IZ SREĆNIH LJUDI? Godinama je nema na malim ekranima, a evo gde živi i KAKO SADA IZGLEDA!

Podeli vest

Glumicu Katarinu Vićentijević znamo kao Zazu i kao Dudu. Tim ulogama je mamila osmehe gledaocima širom regiona, jer žene koje je glumila nisu imale dlake na jeziku i uspevale su da dobiju ono što žele

Katarina danas živi u rodnom gradu i bavi se pedagoškim radom.

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

ODUSTALI OD ŠKOLOVANJA! Ovi glumci NISU DIPLOMIRALI na Fakultetu dramskih umetnosti - Đuričko odustao na TREĆOJ godini, Čkalja studirao VETERINU, a Neda...

"Da ti kaže Duda tebe nešto", jedna je od čuvenih njenih rečenica u seriji "Porodično blago". Prikazivala je sposobnu ženu, koja se bori da preživi u surovim uslovima. Bila je to druga zapaženija uloga ove glumice, koja je diplomirala glumu u Novom Sadu u klasi Branka Pleše.

Publika ju je primetila još u "Srećnim ljudima", kada je u ulozi Zagorke Patrnožić Zaze, zajedno s Danilom Lazovićem, "prosipala" fore koje su se prepričavale.

- Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji - objašnjava glumica, koja je rođena u Valjevu pre 50 godina.

Često se i sama šali na račun čestog repriziranja serija po kojima je široj javnosti poznata. Pored glume u teatru, ona vodi i školu glume i kulture govora.

Svima je postala poznata po epizodnim ulogama, koje jako voli, ali u predstavama uglavnom dobija glavne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija