• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milena Krstajić

02.02.2020

20:00

NOVA EMISIJA NA INFORMER.RS - URBAN MAGAZIN! Vodič kroz kulturni život Beograda! (VIDEO)

Kultura

NOVA EMISIJA NA INFORMER.RS - URBAN MAGAZIN! Vodič kroz kulturni život Beograda! (VIDEO)

Podeli vest

Portal Informer.rs s ponosom predstavlja novu emisiju Urban magazin koja će se emitovati svake nedelje od 20 časova

Ono što očekuje gledaoce TV IN jesu kutrurna dešavanja širom sprske prestonice. Muzika, književnost, film, umetnost samo su neke od oblasti kulture koje će ekipa Urban magazina obrađivati.

U večerašnjoj emisijiji upoznajte se sa neverovatnom istorijom Srpskog naroda i to kroz zbirku priča „Nestvarno, a stvarno“ autora Živojina Petrovića. Najnovije izdanje izdavačke kuće „Laguna“ , nas kroz herojske, zapanjujuće i duhovite priče vodi u prošlost srpskog naroda. Autor ove knjige otkriva ko je bio prvi Srbin na Severnom polu, ko su bilijahači torpeda i koji Srbinje bio najbolji iluzionista na svetu.

Ljubitelji sedme umetnosti će tokom februara uživati u izuzetnim filmskim ostvarenjima. A, koji naslovi stižu u domaće bioskope, otkriva PR distributerske kuće MegaComFilm, Katarina Damian.

Autorka i voditeljka: Milena Krstajić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 4 godine

Konacno nesto normalno! Da nam je vise ovakvih tema i kvalitetnih voditelja.

INKOGNITO

pre 4 godine

Svaka čast na ideji. Super emisija i osmišljen koncept,a tek prelepa voditeljka koja odlično vodi istu. Sa nestrpljenjem čekamo sledeću emisiju.

JurimKoronu

pre 4 godine

Zanimljive teme a vala i knjiga... Vrlo simpaticna i lepa voditeljka... Super emisija....jedva cekam nastavak!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija