• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

19:22

SLOBODU I DRAGANU SVI ZNATE, a evo kako izgleda TREĆA SESTRA MIĆALOVIĆ! Najstarija je, ima dve ćerke i potpuno DRUGAČIJE ZANJIMANJE (FOTO)

Kultura

SLOBODU I DRAGANU SVI ZNATE, a evo kako izgleda TREĆA SESTRA MIĆALOVIĆ! Najstarija je, ima dve ćerke i potpuno DRUGAČIJE ZANJIMANJE (FOTO)

Podeli vest

Retko je viđate jer je nema na malim ekranima

Sloboda Mićalović jedna je od naših najboljih glumica, a pre par godina i njena mlađa sestra Dragana, krenula je istim stopama.

Njih dve su često na malim ekranima, a malo ko zna da one imaju i treću sestru, Mirjanu.

NAJSREĆNIJI DAN U MOM ŽIVOTU! Slavlje u domu Slobode i Vojina - glumica podelila LEPE VESTI! Ona i suprug imaju VELIKI RAZLOG za veselje (FOTO)

MUŽ NAŠE GLUMICE JE BIO SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ! Nakon veze sa njom VRATIO SE BIVŠOJ! Evo kakvo mišljenje ima o njoj sada!

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krenula je nekim "normalnim" putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - rekla je Dragana za Blic, a onda otkrila da je ona ceo život mezimče u porodici i da je najveći kritičar u kući njihova majka.

Foto: instagram printscreen/draganamicalovic_official

- Iako nam je tata bio glumac, majka nam je uvek bila najveći kritičar. Mada nije iz sveta glume, već frizer, imala je neverovatno tačna zapažanja i komentare. A ja sam njihovo mezimče. Velika je razlika između nas tri, 12 i 10 godina, i uvek sam bila "mala Gaga". Majci sam nešto najbolje i najlepše na svetu, ništa ona kod mene ne bi menjala - "Sve je to, sine, kako treba". Ali mnogo mi znači njeno mišljenje. Ja sam od onih koji se konsultuju s porodicom o svakom svom postupku. S jedne strane, to je divno, s druge, nije dobro, jer Dragana mora da bude velika devojka i sama donosi odluke - priča mlada glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Micalovic (@draganamicalovic_official) on Jul 6, 2019 at 11:35am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 4 godine

Milica je bila najbolja frizerka u Leskovcu. Pozdrav od Pipice

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija