• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

18.02.2020

15:25

VELJKO I JOVANA ODBILI ULOGE U "JUŽNOM VETRU"! Pevačica i bokser zamalo da postanu glumci

Kultura

VELJKO I JOVANA ODBILI ULOGE U "JUŽNOM VETRU"! Pevačica i bokser zamalo da postanu glumci

Podeli vest

Veljko Ražnatović i Jovana Nikolić odbili su da glume u seriji "Južni vetar", saznaje Informer

Cecin sin je trebalo da igra kriminalca, a pevačici su ponudili da igra suprugu Ljubomira Bandovića, koji u ovom akcionom trileru glumi šefa crnogorske mafije.

Foto: Marko Đoković

 
Nije im bilo suđeno

Veljko je trebalo da igra kriminalca u zatvoru, a Jovana suprugu šefa crnogorske mafije

- Veljko je trebalo da igra kriminalca i najboljeg druga glavnog lika Maraša (Miloš Biković), koji je u novim epizodama u zatvoru. Reditelj Miloš Avramović je smatrao da bi Veljko bio idealan za tu ulogu. Sve su se dogovorili, imao je i probe kostima, ali se Ražnatović u poslednjem trenutku predomislio i odustao od glume. Rekao je da nije mogao da uskladi snimanje sa treninzima - kaže izvor blizak produkciji serije i otkriva gde je zapelo kod Jovane:

- Mislili smo da bi se ona jednako dobro snašla u glumačkim vodama kao i u pevačkim. Dolazi iz filmske porodice, otac joj je čuveni reditelj Božidar Nikolić, pa nema sumnje da bi bila dobra i kao glumica. Ali ona nam je rekla da to jednostavno nije za nju. -

Foto: Instagram

 

Veljko juče nije odgovarao na naše pozive, a Jovana je potvrdila naša saznanja.

- Reditelj Miloš Avramović mi je ponudio ulogu u seriji, ali sam odbila jer to prosto nije za mene. Držim se onoga što najbolje radim, a to je pevanje. Ne bih volela da razočaram ni sebe, a ni druge - rekla je pevačica. Na kraju je Veljkovu ulogu dobio ................, a Jovaninu ..........

Peva naslovnu numeru

Jovana Nikolić je ipak postala deo serije "Južni vetar" jer je sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem snimila naslovnu numeru "Pazi se".

- Spojili smo muzički i filmski svet. Dopada mi se što reditelj dosta obraća pažnju i na muziku. U spotu se pojavljuju Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković i to je bio prvi put da snimam sa glumcima - kaže pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Ne mora da glumi krimosa..on zivi u tom miljeu..

Aleksandar Nedeljkovic

pre 4 godine

Baš bi se naša kinematografija "obogatila" sa još dva "glumca"...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija