• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.MILIĆ

26.02.2020

17:24

REDITELJI ŽESTOKO ZARATILI ZBOG HIT SERIJE! Srđan Dragojević: "Južni vetar" promoviše kriminal! Miloš Avramović: Izgubio si kompas!

Kultura

REDITELJI ŽESTOKO ZARATILI ZBOG HIT SERIJE! Srđan Dragojević: "Južni vetar" promoviše kriminal! Miloš Avramović: Izgubio si kompas!

Podeli vest

Reditelji Srđan Dragojević i Miloš Avramović zaratili su oko "Južnog vetra"! Dragojević je na Tviteru optužio kolegu da u toj hit-seriji "promoviše kriminal" (?!)

Ni Avramović mu nije ostao dužan, pa je poručio da autor kultnog filma "Mi nismo anđeli" ne zna šta priča.

Ceo haos je nastao kada je jedan tviteraš napisao Dragojeviću: "Možete da tužite RTS za 'Južni vetar', veoma podseća na 'Rane'. Ili je film kopija ili smo mi i dalje u 1996. godini, nisam siguran". Na to je Srđan dao odgovor, pa potkačio reditelja popularnog filma i serije koja se trenutno emituje nedeljom na RTS:

BRATE, MORAO SAM DA KRENEM U TERETANU KAD SAM VIDEO KAKO VEŽBAŠ! Biković pitao ZA UTISKE posle emitovanja "Južnog vetra", a komentari su URNEBESNI

"Mislim da dodirnih tačaka baš nema. 'Rane' nisu popularisale kriminal, već sasvim suprotno" napisao je Dragojević na društvenoj mreži i tako kolegi bacio rukavicu u lice.

Avramović kaže za Informer da je šokiran takvim optužbama.

MILOŠ BIKOVIĆ VIŠE NIJE SOLO? Uhvaćen kako ljubi NJU! Svi se pitaju KO JE OVA SREĆNICA!

- To je besmislica! Očigledno da Srđan ni kao reditelj, ni kao intelektualac ne zna šta priča. Izgubio je kompas. U seriji ništa ne popularišem, već je reč o umetničkoj slobodi izražavanja. Čudi me da tako nešto rigidno i cenzorski izjavi čovek koji sebe doživljava kao umetnika u 21. veku, a posebno neko ko je režirao film "Rane" - poručuje reditelj "Južnog vetra".

MOJ UGAO: Dimitije Vojnov

Foto: Tanjug

Avramović je uspeo da izvuče optimum iz saradnika i napravi skladnu celinu. RTS ponovo ima seriju koja je rađena na duže staze 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija