• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

27.02.2020

11:38

BIKOVIĆ U NAJNOVIJEM FILMU IGRA SA BIVŠOM DEVOJKOM! Lepotica otkrila sve DETALJE, a glumac priznao: Nije lako biti sa mnom u VEZI!

Kultura

BIKOVIĆ U NAJNOVIJEM FILMU IGRA SA BIVŠOM DEVOJKOM! Lepotica otkrila sve DETALJE, a glumac priznao: Nije lako biti sa mnom u VEZI!

Podeli vest

Miloš Biković (32) u novom filmu "Hotel Beograd" glumi sa bivšom devojkom Barabarom Tatalović (24)! Premijera komedije u srpsko-ruskoj koprodukciji je 10. marta u beogradskom Centru "Sava", a posle toga istoimena serija biće emitovana na kanalu Superstar. Film je rađen kao nastavak hit-serije "Hotel Eleon", zahvaljujući kojoj se Biković proslavio širom Rusije

Igra menadžerku

O bivšem sve najbolje
Miloš je veliki profesionalac i poznavalac svog posla. Sigurna sam da publika neće ostati ravnodušna prema njemu
Barbara Tatalović

Poznata manekenka, koja se s glumcem zabavljala godinu dana, kaže da joj je on bio velika podrška na snimanju.

- Miloš je veliki profesionalac i odličan poznavalac svog posla. Pomogao mi je, kao i drugi glumci, da se snađem u ulozi. U filmu igram menadžerku hotela koja je vrlo posvećena svom poslu, požrtvovana i ambiciozna. Nije mi bilo teško da se poistovetim s njom i uradim posao najbolje što umem - kaže Barabara o svojoj prvoj filmskoj ulozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your youth has made you too tough

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Feb 8, 2020 at 9:25am PST

Biković u filmu igra vlasnika hotela Pavela Arkadijevića, a Tatalovićeva je ubeđena da će se njegov lik veoma dopasti publici.

SNIMILA JE S*KSI SCENE SA BIKOVIĆEM I RADONJIĆEM! Teodora Bjelica biće iznenađenje JUŽNOG VETRA - njeni kadrovi ostaviće vas BEZ DAHA (VIDEO)

I sa Aglajom bio u istom filmu

Glumac je pre Barbare bio u dugoj vezi s koleginicom Brankicom Sebastijanović, a potom i sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Miloš se i sa lepom Ruskinjom našao u istom filmu, "Led". Iako više nisu zajedno, Biković i Aglaja nedavno su se zajedno prošetali crvenim tepihom na premijeri nastavka tog filma u Moskvi.

- Pavel je izuzetno zanimljiv lik. Sigurna sam da publika neće ostati ravnodušna prema njemu. Ma, obećavam da neće! - priča Barbara, i dodaje da je oduševljena i glavnom glumicom, prelepom Ruskinjom Dijanom Pozarskom:

Čeka pravu
Nije lako biti sa mnom u vezi. Biću s nekom ženom onog trenutka kada nađem pravu osobu
Miloš Biković

- Ona je divna devojka, koja mnogo voli svoj posao. Veoma je profesionalna. Drago mi je da sam bila u prilici da sarađujem s njom. Nadam se da sam ispunila očekivanja reditelja, zahvalna sam mu na ukazanom poverenju.

Krili raskid

Barbara i Miloš su se zavoleli krajem 2018, bili zajedno godinu dana i raskinuli u decembru 2019. O rastanku nisu želeli da pričaju sve dok Biković nedavno nije potvrdio da je ponovo slobodan, te da "čeka onu pravu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biznis jutro... Бизнес утро... ? #barbosafashion

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Feb 26, 2020 at 11:21pm PST

- Nije lako biti sa mnom u vezi. Biću s nekom ženom onog trenutka kada rešim da mi to bude prioritet i tome se posvetim. Odnosno, kad nađem pravu osobu - rekao je glumac, i otkrio kakva devojka može da ga privuče:

- Duhovita, obrazovana, osvešćena, emocionalno inteligentna...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija