• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

03.04.2020

10:50

GLUMCA MLADENA SOVILJA FANOVI POISTOVETILI SA ULOGOM! "Ljudi, ja nisam stvarno Drka, ne mucam i nemam ožiljak"

Kultura

GLUMCA MLADENA SOVILJA FANOVI POISTOVETILI SA ULOGOM! "Ljudi, ja nisam stvarno Drka, ne mucam i nemam ožiljak"

Podeli vest

Često mi prilaze i pitaju me: "Kako te filmadžije nije sramota da bolesnog čoveka iskoriste za ulogu?!", kaže junak hit serije "Južni vetar"

Gledaoci "Južnog vetra" svakodnevno na ulici zaustavljaju glumca Mladena Sovilja jer žele da se uvere da li u stvarnom životu muca i ima ožiljak kao Drka, kog glumac igra u hit seriji. Mnogi fanovi poistovetili su Mladena sa Drkom, pa se iznenade kad vide da glumac zapravo samo dobro glumi!

BIKOVIĆA JAVNO ISPROZIVALA BIVŠA! Brankica deluje kao DOBRICA, a pogledajte kakve reči je uputila MILOŠU?!

- Mnogi ljudi veruju da u privatnom životu imam oštećenja i tikove kao Drka. Često mi prilaze i pitaju me: "Kako te filmadžije nije sramota da bolesnog čoveka iskoriste za ulogu?!" Iznenade se kad shvate da sam samo jedan običan čovek koji se trudi da što bolje radi svoj posao - priča Mladen za Informer i dodaje:

- Drago mi je što im je moja gluma tako autentična. Osećam se kao da sam dobio uličnog Oskara!

Savršena ekipa

Mladen se oduševio svojom ulogom čim je pročitao scenario i bio je ubeđen da će se dobro snaći kao Drka.

 

 

- Drka je zapravo plemenit i dobar. Vreme ga je nagrizlo, pa ne može da se iščupa iz problema. Možda mu ipak neke nove okolnosti pomognu da se podigne i promeni. Videćemo u narednim epizodama - priča Sovilj i dodaje da se već na snimanju prvog kadra savršeno uklopio sa ekipom "Južnog vetra": 

- Sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem već sam radio i postali smo drugari. Ljuba Bandović i Tamara Krcunović takođe su fenomenalni, njihove scene su urnebesne! Oduševljen sam kako Ljuba igra crnogorskog kriminalca koji je došao da rasturi sve u Beogradu, a onda ga vidimo u krajnje bizarnoj situaciji sa ženom.

Maraš sluša Drku

Glumac se radovao što je dobio ulogu i u filmu "Južni vetar 2", čija radnja je trebalo da se naslanja na istoimenu seriju, ali je snimanje neizvesno zbog pandemije korone.

- Ne znam da li će se i kada snimati nastavak filma koji je najavljen. Život nam je trenutno na pauzi. Prvo da spasimo civilizaciju i planetu, koju smo dugo zlostavljali, pa ćemo onda sve ostalo - kaže Mladen.

 

 

Sovilj je ispričao šta bi se desilo kad bi scenaristi u filmu "Južni vetar 2" pomešali stvarnost i fikciju i kako bi se glavni junaci snašli tokom epidemije korone. Glumac je siguran da bi jedino njegov junak Drka ubedio Petra Maraša (Miloša Bikovića) da ostane u karantinu. 

- Drka bi u početku slušao ekipu, uradio bi sve što mu Maraš kaže. Onda bi moj lik shvatio da je i za njega i za druge najbolji karantin. I Maraša bi ubedio da ne izlazi iz kuće. Sa Baćom (Miodrag Radonjić) bi bilo teže, jer on stalno švrlja okolo - završava priču Mladen.

Porede ga sa Pikcem

 

Mnogi fanovi "Južnog vetra" Sovilja porede sa njegovim kolegom Bojanom Dimitrijevićem, koji je odigrao kultnu rolu Pikca u seriji "Vratiće se rode".
- To mi imponuje, jer je Pikac jedna od najupečatljivijih televizijskih uloga ikada. Ne bih se usudio da poredim svoju glumu sa Bojanovom, ali je činjenica da se za njega pročulo upravo zahvaljujući Pikcu. To isto se sada i meni dešava. Takvo poređenje mi daje vetar u leđa - kaže popularni glumac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija