• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

10:17

Glumac JUŽNOG VETRA se IZVUKAO IZ  KANDŽI KRIMINALA sa kojim se susretao u MLADIM DANIMA

Kultura

Glumac JUŽNOG VETRA se IZVUKAO IZ KANDŽI KRIMINALA sa kojim se susretao u MLADIM DANIMA

Podeli vest

Veruje u uspeh serije!

Aleksandar Gligorić kaže da je malo falilo da i on postane kriminalac, poput njegovog lika Kapućina iz "Južnog vetra"! Glumac koji u hit seriji igra desnu ruku Cara (Miki Manojlović) otkriva da je u jednom periodu svog života lako mogao da krene pogrešnim putem.

OVO JE ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Ime je dobila po JOGURTU - To joj je POMOGLO U KARIJERI? (FOTO)

- Kada sam bilo mlađi, moglo je da mi se desi da postanem kriminalac kao moj lik Kapućino. Ne bih želeo sada da ulazim u detalje i pričam mnogo o tome. Drago mi je što sam uspeo da se oduprem od svega toga i nastavim pravim putem - priča Gligorić za Informer i dodaje:

- Na ulici me zaustavljaju mladići i pozdravljaju se sa mnom rečima: "Kapućino, brate moj!" Sve to mi prija...

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar ističe da između Kapućina i njega ipak ima nekih sličnosti.

NAŠ POPULARNI GLUMAC privremeno zamenio GLUMU RATARSTVOM! Neki iz dosade čitaju, ALI NE I ON! (VIDEO)

- Obojica smo dobri i odani drugari i trudimo se da ne izneverimo prijatelje bez obzira na to da li se slažemo sa njima. Osim toga, i Kapućino i ja smo debeljuškasti, imamo stomačić - kaže naš sagovornik, koji je glumu završio na BK akademiji u klasi profesora Ivana Bekjareva.

Foto: Privatna arhiva

Gligorić ne krije da mu je uloga u "Južnom vetru" jedna od najomiljenijih u karijeri.

- Najviše zajedničkih scena imam sa Mikijem Manojlovićem. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam radio s njim jer je jedan od mojih glumačkih uzora. Voleo sam da ga gledam u "Otpisanima" i "Grlom u jagode". Skroz je normalan čovek, nije uobražen i prepotentan. Učio sam od njega, ali je i on učio od nas mladih kolega - priča Aleksandar.

Foto: Privatna arhiva

On tvrdi da je znao da će serija biti pun pogodak čim je pročitao scenario.
 
- Drago mi je što smo konačno dobili jednu pravu srpsku akciju. Mnoge filmadžije do sada nisu uspele da naprave ovakav film ili seriju. Miloš Avramović je to uradio vrlo ubedljivo. Ne smem zaboraviti ni Miloša Bikovića, koji uživa veliku popularnost i veoma je zaslužan za uspeh serije - zaključuje Gligorić.
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija