• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

24.04.2020

14:24

ODRASTAO JE NA KARABURMI, A PORODICA MU SE ČESTO SELILA... Biković otkrio šta mu je brat monah rekao kada je postao NAJPOPULARNIJI GLUMAC

Kultura

ODRASTAO JE NA KARABURMI, A PORODICA MU SE ČESTO SELILA... Biković otkrio šta mu je brat monah rekao kada je postao NAJPOPULARNIJI GLUMAC

Podeli vest

Još jednom je pokazao zbog čega je veliki čovek.

Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca srpske kinematografije čija je slava prešla granice naše zemlje. U Rusiji odavno uživa status megazvezde, a sada je prvi put naširoko govorio o svom odnosu s porodicom.

IVANA JE NAPUSTILA GLUMU I RADI U RESTORANU U AMERICI! Bosiljčić je bio LUD za NJOM, njen život se PROMENIO, a danas izgleda OVAKO

Biković ima brata koji je otišao u manastir i zamonašio se, a sada priznaje u kojim situacijama traži od njega savet. 

Foto: printscreen instagram

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš i objasnio zbog čega se njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

SNIMILA JE NAJPOZNATIJU SE*S SCENU U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI, A ONDA JE OBOLELA OD OPAKE BOLESTI! Udarci u glavu PROMENILI SU SVE, a sada je NEPREPOZNATLJIVA

- Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom - kaže glumac i dodaje:

- Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: "Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol." On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe - ispričao je Biković za rusko izdanje magazina "Esquire" i dodao da je njegova majka imala drugačiji pristup.

 

Foto: Printscreen You Tube

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - priča Biković. 

BIKOVIĆ NAJPLAĆENIJI GLUMAC! Evo koliko zaradi samo za JEDAN DAN - OGROMNA SUMA je u pitanju!

Biković, takođe važi i za jednog od najplaćenijih glumaca, a sada je otkrio i da je od svog prvog velikog honorara častio majku i kupio joj stan. 

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija