• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2020

19:04

(FOTO) NIKOLA ĐURIČKO POZIRAO NA KROVU STARE BUBE! Danas je jedan od NAJOMILJENIJIH GLUMACA, a kao dete je izgledao TOTALNO DRUGAČIJE!

Kultura

(FOTO) NIKOLA ĐURIČKO POZIRAO NA KROVU STARE BUBE! Danas je jedan od NAJOMILJENIJIH GLUMACA, a kao dete je izgledao TOTALNO DRUGAČIJE!

Podeli vest

Isplivala stara fotografija!

Popularni glumac Nikola Đuričko jedan je od najomiljenijih domaćih glumaca mnogim generacijama, međutim, na fotografijama na kojima pozira sa bratom, razlika je jedva uočljiva.

 

 

UMRLA JOJ MAJKA NA ULICI! Marija iz ''Žikije Dinastije'' NEUTEŠNA - ''BILA SAM U LONDONU..''

Sada se pojavila i jedna stara fotka na kojoj su Nikola i njegov brat Đorđe, koja je nastala kada su bili jako mali, a pozirali su na krovu čuvenog, starog automobila bube.

 

 

- Tri dečaka i jedna buba: Nikola i Đorđe Đurićko 1979. godine na Petlovom brdu u kraju, a sa njima je i najbolji prijatelj Vlastimir Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brana

pre 3 godine

A kome je Đuričko omiljen glumac?!Ne poznajem nikoga ni kome se dopada a ksmoli da mu je omiljen..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija