• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.05.2020

16:30

NOVOPEČENI PENZIONER MIMA KARADŽIĆ KRŠI POLICIJSKI ČAS? Paparaci ga "ulovili" bez maske i rukavica U DRUŠTVU OVE PLAVUŠE! A kad čujete gde su bili... (FOTO)

Kultura

NOVOPEČENI PENZIONER MIMA KARADŽIĆ KRŠI POLICIJSKI ČAS? Paparaci ga "ulovili" bez maske i rukavica U DRUŠTVU OVE PLAVUŠE! A kad čujete gde su bili... (FOTO)

Podeli vest

U društvu lepe plavuše...

Glumac Mima Karadžić 9. aprila napunio je tačno 65 godina, otkad podleže zabrani kretanja tokom vanrednog stanja usled epidemije koronavirusa. Iako pravila nalažu da može izaći u polučasovnu šetnju u blizini mesta prebivališta tek posle 18 sati, glumac se ponaša kao da za njega pravila ne važe.

ZAPAMTILI SMO JE PO VRELIM SCENAMA, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI I ZAMALO UDALA ZA NAŠEG GLUMCA! Sada radi na DVORU i izgleda OVAKO (FOTO)

Foto: printscreen tv pink paparazzo lov

Mimu je ekipa "Paparaco lova" zatekla usred podneva u centru grada. On tom prilikom nije nosio masku, niti zaštitne rukavice.

Foto: printscreen tv pink paparazzo lov

Glumac je nakratko izašao iz kola i otišao do trafike, a potom je sačekao jednu damu sa kojom se uputio ka jednoj prestoničkoj marini. Mima, koji je poznat kao veliki hedonista, ni usred vanrednog stanja ne može bez vode, te je sa svojom dragom rešio da sunčan dan provede na čamcu.

Foto: printscreen tv pink paparazzo lov

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 3 godine

Jedan je Mima Karadžić, ostavite čoveka na miru.

Gothmog

pre 3 godine

Nemoj ni da se vraća za Srbiju, verovatno je zaražen, čim nema zaštitu, rukavice, masku ?

gaga

pre 3 godine

paparaco ulovio Mimu a dr.Kona i dr.Tiodosica koji imaju preko 65.g

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija