• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

17:05

ČOVEK JE SREĆNIJI KADA SU MU OČI ZATVORENE! Miloš Biković stavio MOZAK NA ISPAŠU, pa ZAPREPASTIO ovom izjavom! (FOTO)

Kultura

ČOVEK JE SREĆNIJI KADA SU MU OČI ZATVORENE! Miloš Biković stavio MOZAK NA ISPAŠU, pa ZAPREPASTIO ovom izjavom! (FOTO)

Podeli vest

Zbog ovoga su se svi zamislili.

Glumac Miloš Biković uživa u izolaciji i zelenilu daleko od znatiželjnih pogleda, a svoje pratioce na Instagramu svakodnevno obraduje novom fotografijom. 

CEO SVET JE ZNAO ZA MENE, SAMO SRBI NE! Darko Perić igra u čuvenoj seriji "La Casa de Papel" - odrastao je u KLADOVU, a ovako je dobio VELIKU ULOGU (FOTO)

Ovoga puta, nešto sasvim drugačije od njega. Naime, glumac je ležao u travi, a na oči je stavio kolutove čajne kobasice i tom fotkom sve ostavio u čudu. 

 

- Ne znam da li ovo nekako pomaže, ali čovek je srećniji kad su mu oči zatvorene - napisao je Biković u opisu fotografije.

BONUS VIDEO

Bikovićeve reči su mnoge stavile u rebus, a komentari njegovih pratilaca su se nizali. Međutim, glumac im još nije dao odgovor na pitanja - zašto kobasica i zašto ovakav status. 

Foto: printscreen instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija