• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

04.05.2020

19:33

JOŠ JEDAN GLUMAC ZAMENIO GRAD ZA SELO! Zasadio krastavac, tikvice i zelenu salatu! "Kad korona prođe IZLJUBIĆU PRVU OSOBU KOJU VIDIM NA ULICI"

Kultura

JOŠ JEDAN GLUMAC ZAMENIO GRAD ZA SELO! Zasadio krastavac, tikvice i zelenu salatu! "Kad korona prođe IZLJUBIĆU PRVU OSOBU KOJU VIDIM NA ULICI"

Podeli vest

Glumac Ivan Mihailović zamenio je grad za selo, a društvo mu pravi partnerka Maja, sa kojom se bavi poljoprivredom pa su zasadili krastavac, tikvice i zelenu salatu.

Mnogi glumci su odlučili da za vreme vanrednog stanja iz Beograda odu na selo, a među njima je i Ivan Mihalović, koji ističe da mu seoski vazduh prija i da je našao zanimaciju koja mu ispunjava dane.

- Izolacija je na mene uticala tako da sam počeo da se bavim poljoprivredom. Prvi put sam u životu sadio baštu i jako sam zadovoljan. Moram da priznam da mi je u tome pomogla moja devojka Maja koja je već sadila. To joj nije bilo prvi put da radi, tako da sam imao dobrog instruktora. Ono što me raduje jeste da je povrće već počelo da niče. Sadio sam krastavce, tikvice, zelenu salatu - kaže za “Blic” Ivan Mihailović, koji je otkrio da je već dugo u vezi, ali da devojku drži daleko od očiju javnosti.

- U principu nikada nisam pričao o ljubavnom životu, ni o privatnom nešto previše. Ponekad, tu i tamo. O devojci koja me je osvojila ne bih da pričam. To je naša intima - istakao je Ivan.

Mladi glumac popularnost je stekao zahvaljujući seriji “Vojna akademija”, gde je tumačio lik Mirka Klisure:

- Što se tiče popularnosti tu stvar nikada ne možeš da predvidiš ili očekuješ. Mi smo počeli da snimamo “Vojnu akademiju” već pre skoro osam godina to je došlo iznenada kao i taj kasting koji se pojavio iznenada, kao i uloga. Desila se ta serija koja se i dan danas reprizira, emituje i snima. Ja sam se na tu situaciju vrlo brzo navikao. To je bila vanredna situacija za mene, nešto potpuno novo i shvatio sam to kao neku normalu. Ne mogu da kažem da nije teško nekada biti prepoznatljiv u svakom trenutku, ali se i na to čovek navikne i nastavi da živi pod tim pravilima.

Ivan odaje utisak skromnog i vrlo smirenog dečka, ali i njemu ponekad dođe žuta minuta.

- U principu stvari držim pod kontrolom. Retko me kada što izbaci iz takta, ali kada me izbaci onda nemam kontrolu. Tada reagujem vrlo impulsivno. Uglavnom bezobrazluk i glupost kod osobe, koja se nađe preko puta mene u tom trenutku, zna da me baš iznervira - otkriva on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOBAR dan, dobro društvo. Krpelja bez. ? . . #enterobiotik #dobarprobiotik

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic) on Apr 26, 2020 at 10:49am PDT

Na pitanje da li mu roditelji već počeli da mu postavljaju pitanja kada će da se ženi, Ivan kroz osmeh kaže:

- Roditelji su uglavnom prestali da mi postavljaju pitanja.

Ivan ima želju da se uskoro proglasi ukidanje vanrednog stanja, kako bi se vratio svojim poslovnim obavezama, a onda je otkrio kako će reagovati kada dođe do toga.

- Kad se završi vanredna situacija kada kažu da je korona prošla u tom trenutku gde se nađem zagrliću prvu osobu na ulici nepoznatu, izgrliću je, izljubiću je iz sve snage - kaže Ivan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAVLE Serija KALJAVE GUME #rts #snimanje #miodragcertic

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic) on Feb 26, 2020 at 11:00am PST

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija