• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

15:20

SUPRUG PUCAO NA NJU! Svi je znate kao ČUPKU iz Porodičnog blaga, a njen PRIVATAN ŽIVOT NIJE NIMALO LAK!

Kultura

SUPRUG PUCAO NA NJU! Svi je znate kao ČUPKU iz Porodičnog blaga, a njen PRIVATAN ŽIVOT NIJE NIMALO LAK!

Podeli vest

Čak je bilo i nasilja!

Glumicu Minu Lazarević zavoleli smo još kao Čupku u "Porodičnom blagu". Ona je za veoma kratko vreme postala i te kako popularna u regionu, a u privatnom životu je imala dosta turbulencija. Naime, posle prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je, prema pisanju domaćih medija, fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu.

DANILA LAZOVIĆA SU SVI VOLELI! Glumac je za sobom ostavio ČETVORO DECE, a njegova ĆERKA IZGLEDA OVAKO!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Lazarevic (@minalazarevicofficial) on Nov 29, 2018 at 1:43pm PST

 

Kako se pisalo 2015, nakon svađe supružnika došlo je do fizičkog nasilja nad glumicom. Stanić je besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Kod Stanića su tada navodno nađene i kapisle za detonator, pa ga je policija osim za nasilje u porodici, sumnjičila i za izazivanje opšte opasnosti i nezakonito držanje oružja i municije.

SVAKO BI ZAPLAKAO! Vuk Kostić otišao u ulicu koja nosi ime NJEGOVOG OCA - Njegove reči STVARAJU KNEDLU U GRLU!

Stanić je tada priznao krivicu i nagodio se sudom da godinu dana provede u kućnom zatvoru uz elektronski nadzor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Lazarevic (@minalazarevicofficial) on Sep 30, 2018 at 7:32am PDT

 

Po pre braka sa Goranom Stanićem, bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom, za koga je rekla da joj je velika podrška. Mina iz prvog braka ima punoletnog sina Luku.

BIKOVIĆ UZEO MACOLU U RUKE - RUŠIO SVE PRED SOBOM! Glumca u OVOM izdanju još niste VIDELI! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17