• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.05.2020

12:31

U SRBIJI GA NISU PRIHVATILI JER JE IGRAO U HRVATSKOJ SERIJI! Nenad Stojmenović proslavio se ulogom u "Mješovitom braku" pa se POVUKAO - evo šta danas RADI (FOTO)

Kultura

U SRBIJI GA NISU PRIHVATILI JER JE IGRAO U HRVATSKOJ SERIJI! Nenad Stojmenović proslavio se ulogom u "Mješovitom braku" pa se POVUKAO - evo šta danas RADI (FOTO)

Podeli vest

Ipak, kolege su bile na njegovoj strani

Nenad Stojmenović proslavio se ulogom u "Mješovitom braku". Bio je jedan od najpopularnijih mladih glumaca na našim prostorima 2000. godine, a onda se povukao iz javnosti.

NEOČEKIVANI OBRT! Otkrivamo šta donosi nova sezona HIT SERIJE "TAJKUN"! Evo da li će Vladan Simonović PREŽIVETI

Kako je i sam ranije pričao, nakon njegovog angažmana u hrvatskoj seriji, ljudi u Srbji loše su prihvatili njegov profesionalni uspeh u susednoj zemlji, dok su ga kolege podržale.

- Loše. Kolege su to odlično prihvatile, pitali su za svoje stare prijatelje odande. Privatno sam, delom, ispaštao zbog toga. Nije bilo prihvaćeno na pravi način. Ipak mi je drago što sam to radio, to je velika škola. Neposredno posle toga počeo sam ponovo da se okrećem pozorištu i da sve manje sam snimam - priznao je on jednom prilikom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Nema tebe u domaćim serijama zato što si loš glumac a ne zato što si glumio u Hrvatskoj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija