• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tv Prva

27.05.2020

13:11

POTVRĐENO! EVO KO ĆE IGRATI ZORANA ĐINĐIĆA u novoj seriji "PORODICA"! Poverena mu je ozbiljna ULOGA, a evo šta glumac kaže o tome (FOTO)

Kultura

POTVRĐENO! EVO KO ĆE IGRATI ZORANA ĐINĐIĆA u novoj seriji "PORODICA"! Poverena mu je ozbiljna ULOGA, a evo šta glumac kaže o tome (FOTO)

Podeli vest

Neće mu biti lako!

Oko serije "Porodica" čiji će junaci biti članovi porodice Milošević, digla se velika prašina, iako snimanje još uvek nije počelo.

POČINJE SNIMANJE O HAPŠENJU! Evo ko će igrati SLOBU MILOŠEVIĆA I MIRU u novoj seriji - pravo iznenađenje biće i ČEDA JOVANOVIĆ

"Porodica" će pratiti hapšenje i poslednja 72 sata života u Srbiji Slobodana Miloševića, pre nego što je isporučen Hagu, a mladi reditelj i scenarista Bojan Vuletić otkriva kako je došao na ideju da pravi priču o Miri i Slobi.

Foto: Tanjug/AP

Već znamo da će Slobu Miloševića igrati Boris Isaković, a da će Miru tumačiti Mirjana Karanović (detaljnije čitajte OVDE), a sada je otkriveno da će Raša Bukvić igrati Zorana Đinđića.

''DRŽAVNI SLUŽBENIK 2'' STIŽE NA JESEN! Glumac Stefan Đoković otkrio UZBUDLJIV detalj iz NOVE SEZONE!

- Ponuđeno mi je da igram Đinđića. Značajna je i drugačija uloga za mene. Moram da nađem poseban model da joj priđem. On je obeležio jedno vreme - rekao je Bukvić na televiziji Prva.

 

 

Rašu Bukvića smo ogledali u ulozi Uroša u seriji "Besa" koja je oborila sve rekorde gledanosti, a čije će snimanje nove sezone uskoro započeti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija