• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Filmitv.rs

28.05.2020

15:32

SLOBODA I VOJIN OPET ZAJEDNO PRED KAMERAMA! Igraće u novoj HIT SERIJI -  po treći put će glumiti LJUBAVNIKE!

Kultura

SLOBODA I VOJIN OPET ZAJEDNO PRED KAMERAMA! Igraće u novoj HIT SERIJI - po treći put će glumiti LJUBAVNIKE!

Podeli vest

Iznenađenje za sve!

Popularni glumački i bračni par ponovo ćemo gledati zajedno na malom ekranu.

MALO KO SE SEĆA SA KIM JE BIO U BRAKU PRE SLOBODE: Ovako izgleda prva žena Vojina Ćetkovića! (FOTO)

U novoj seriji "Tajna vinove loze" u glavnim ulogama će se naći Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Serija će imati 36 epizoda.



U centru ove melodrame je porodica bogatog tajkuna Save iz Subotice koja krije mnoge tajne. Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju.

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE PREDALA! Glumica otkrila ko joj je KONKURENCIJA - USRED kafića POZIRALA SA NJOM! (FOTO)

Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, čije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i prećutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija