• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

16:15

UH, KAKVA SCENA! Biković na pozorišnoj sceni u VRTLOGU STRASTI SA KOLEGINICOM, ovaj prizor ostavlja BEZ DAHA!

Kultura

UH, KAKVA SCENA! Biković na pozorišnoj sceni u VRTLOGU STRASTI SA KOLEGINICOM, ovaj prizor ostavlja BEZ DAHA!

Podeli vest

Odlično se snalazi i u intimnim scenama.

Osim kao mafijaša sa asfalta, glumac Miloš Biković je pokazao da se i te kako dobro snalazi u intimnim scenama, a ovo se sigurno napraviti pravi bum u Srbiji, baš zato što ovaj čin nije na filmu, nego na pozorišnoj sceni.

Foto: TV Pink printscreen

BIO JE SLAVNI SRPSKI GLUMAC, A PRETUČEN JE DO SMRTI U CENTRU BEOGRADA! Huligani mislili da je ROM, niko nije okrenuo glavu dok su ga TUKLI!

Strast sa kojom on u predstavi "Palilulski roman" cepa odeću sa koleginice Hane Selimović i naboj kojim prikazaju ovu senu uveliko je pobrala brojne pozitivne kritike pozorišnih znalaca.

GLUMAC ZAVRŠIO NA GRAĐEVINI! Tihomir Tika Stanić UPAO U VELIKE DUGOVE! Mnogo su mu obećavali, ali se ''OPEKAO''!

Intimna scena Bikovića i Hane svakako je jedan od segmenata koji je pobudio pažnju svih koji su je odgledali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija