• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT Informer

03.06.2020

10:00

LEPOTOM I HARIZMOM OSVOJILA GLEDAOCE! Glumica u usponu: "Često me prose, ali nisam još za udaju!" - VI PITATE, ONA ODGOVARA

Kultura

LEPOTOM I HARIZMOM OSVOJILA GLEDAOCE! Glumica u usponu: "Često me prose, ali nisam još za udaju!" - VI PITATE, ONA ODGOVARA

Podeli vest

Mlada glumica Tamara Radovanović, koja glumi Emu u seriji "Tate", kaže da je obožavaoci prose preko društvenih mreža, ali ističe da joj ne pada na pamet da se udaje jer ima 23 godine

Mlada glumica Tamara Radovanović, koja je svojim talentom i lepotom osvojila gledaoce u seriji "Tate", kaže da svakodnevno dobija ponude za brak. Sve ih bez razmišljanja odbija jer smatra da je sa 23 godine premlada za udaju.

Lepu Emu, kako se zove u seriji, prosili su čak i čitaoci Informera. Jedan Marko iz Niša pitao je putem naše Instagram stranice Hit_Informer da li bi se udala za njega. Otkrivamo vam šta mu je Tamara odgovorila, ali i šta je rekla na druge teme o kojima ste hteli sa njom da ćaskate.
Ukoliko i ti imaš pitanja za svoju omiljenu glumica, glumca, pevača ili pevačicu, slobodno ga pošalji putem poruke na našem Instagram profilu.

Foto: HIT dodatak/informer

Da li hoćeš da se udaš za mene?
Marko, Niš

- Čekaj, stani... Pa ja te i ne poznajem. Valjda prvo ide osmeh, cvet, čokoladna bananica, pa tek onda klekneš i izvadiš prsten. Šalu na stranu. Od kada sam se pojavila u seriji "Tate", često me prose preko društvenih mreža. Dobijam mnogo ponuda za brak, ali još sam ja mlada za udaju.

Hoće li Ema i Petar završiti zajedno?
Helena, Sopot

- Kada biste znali kraj neke knjige, da li biste je pročitali? Ema je očigledno luda za Petrom, a da li će ga osvojiti, saznaćete samo ako redovno budete gledali "Tate". Vidite da je sve smelija i otvorenija, možda mu uskoro prizna ljubav, ko zna.

Kako izgleda snimanje "Tata" i koliko traje?
Miloš, Beograd

- Mi smo jedna mala ali uigrana ekipa i za nedelju dana uspemo da snimimo i po nekoliko epizoda. Na setu je uvek puno smeha, zabave, dobrog druženja. Nekada nam se ne ide kući...

Foto: HIT dodatak/informer

Da li ti je čast da glumiš sa glumcima kakvi su Branko Janković i Jelica Sretenović?
Maja, Subotica

- Sa Jelicom još nisam imala direktne scene, ali je divno što barem imam priliku da budem na setu na kom je ona. Branko je jedan veoma duhovit tip, koji me često zasmeje do suza. Mnogo sam naučila od svih kolega i drago mi je da sam dobila šansu da radim sa njima.

Sa kojim domaćim glumcem bi volela da imaš direktne scene?
Zvonko, Zemun

- Nije reč o glumcu, nego o glumici. Oduvek sam maštala da radim sa Vesnom Trivalić jer su njene uloge u filmu "Mi nismo anđeli" i serijama "Otvorena vrata" i "Ljubav navika panika" obeležile moje detinjstvo.

Deluje da si postala baš bliska sa Marijanom Mićić. Meni ona deluje uobraženo. Da li je i privatno takva?
Ognjen, Valjevo

- Marijana uobražena? Ma daaaaj! Sigurno si mislio na Goricu, a ne na Marijanu. To je dokaz da je maestralno donela svoj lik. Privatno, ona je pravi prijatelj, lafčina, neko ko me uvek razveseli, nasmeje, obraduje. Postale smo veoma bliske tokom snimanja serije, da počinjem da je doživljavam zaista kao sestru. Eto i ja sam kao i ti prenela nešto iz serije na privatan život. Ti si pomislio da je Marijana uobražena, a ja da mi je sestra.

Da li ti se sviđa Petar Malbaša?
Jana, Novi Sad

- Ne, takvi muškarci me ne privlače. Ne volim ljude koji imaju osobine kao lik Petra Malbaše. Ja volim štrebere, dobre momke.

Srpska Lara Kroft

Za koju veliku ulogu kažeš: "Žao mi je što je nisam odigrala"?

Bogdan, Sremska Mitrovica

- Hmmm... Pucam na baš veliku! Volela bih da sam ja bila Lara Kroft! Ako se bude snimalo nešto tako za srpsko tržište, možda reditelji ovo pročitaju, pa me pozovu. Ja kao srpska Lara Kroft. Sviđa mi se ta ideja...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija