• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily mail/informer.rs

05.06.2020

16:32

SVE JE DO TANČINA ISPLANIRANO! Tom Kruz uložio MILIONE U OVAJ PROJEKAT, omogućio da sve FILMSKE ZVEZDE spavaju pod JEDNIM KROVOM!

Kultura

SVE JE DO TANČINA ISPLANIRANO! Tom Kruz uložio MILIONE U OVAJ PROJEKAT, omogućio da sve FILMSKE ZVEZDE spavaju pod JEDNIM KROVOM!

Podeli vest

Uložio novac...

Američki filmski glumac i producent Tom Kruz gradi celo jedno selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom "Oxfordshireu", gde planira nastavak snimanja sedmog nastavak filma "Nemoguća misija", piše "Daily Mail".

(VIDEO) KAO HOLIVUDSKA DIVA! Našminkajte se u stilu 60-ih za samo 5 minuta

Cela ekipa sa seta biće smeštena u luksuzne "Winnebago" kampere, a dolazak na set biće nešto drugačiji nego inače. Dolaziće kroz posebno projektovane balone kako bi kontakt sa drugim članovima ekipe sveo na minimum.

KUDA IDE OVAJ SVET?! U prodaji se pojavili KORSETI ZA MUŠKARCE, imaće struk UŽI OD DEVOJAKA! (VIDEO)

- Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena, pa će sve zvezde filma živeti zajedno tokom snimanja filma. Ovakvo rešenje prilično je skupo, no Tom Kruz je poznat po tome što sve radi bolje i temeljnije od ostalih. Filmovi iz serijala "Nemoguća misija" uvek su veliki hit i zarađuju puno novca, pa je i studiju "Paramount" važno da se snimanje čim pre nastavi - ispričao je jedan od članova filmske ekipe.

Foto: ap photo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija