• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.06.2020

20:18

DEVOJKE LUDE ZA OVIM ŠARMANTNIM GLUMCEM, a on kaže: "Vreme je da se ŽENIM!" Andrija Kuzmanović otkriva da li ima DEVOJKU!

Kultura

DEVOJKE LUDE ZA OVIM ŠARMANTNIM GLUMCEM, a on kaže: "Vreme je da se ŽENIM!" Andrija Kuzmanović otkriva da li ima DEVOJKU!

Podeli vest

Spreman je za ženidbu...

Glumac Andrija Kuzmanović priznao je da ga porodica i prijatelji pitaju kada će da stane na ludi kamen, a on dodaje da bi u bliskoj budućnosti voleo da dobije decu.

Mnoge devojke oduševljene su glumcem Andrijom Kuzmanovićem, ali je i on i dalje sam. Međutim, kako ističe, voleo bi uskoro da izgovori sudbonosno da. Nedavno je proslavio 36. rođendan, pa kaže da ga prijatelji i rodbina zapitkuju kada će da se ženi.

- Naravno, to je standarno pitanje i adekvatno mojim godinama. Rođendan mi je bio 5. juna i napunio sam 36 godina. Mislim, da će sve doći na svoje i da ću ja moći jednog dana da se pohvalim decom i nekom jakom porodicom - kaže Andrija Kuzmanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liliom pozdravlja Liliom zove Liliom je tu !!! ??@beogradskodramsko .1.12.2019 20h

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on Nov 28, 2019 at 7:19am PST

Ovaj šarmantni glumac u javnosti je vrlo staložen, a mnogi njegovi prijatelji kažu da je takav i u privatnom životu. Kao i kod svih tako i kod njega postoje žute minute, ali priznaje da je on i dalje ostao dečak koji se raduje igri.

- Mislim da nikada neću shvatiti da sam porastao, već sam ostao onaj dečak koji voli da se igra. Uvek ću voleti da se igram jer je moj posao igra. Ovo je igra ceo život i što se više igraš, maštaš, sve bolji si u ovom poslu - naglašava Andrija, koji je nedavno igrao Jelenkovića u seriji “Švindleri”.

- Bilo je interesantno. Epoha je meni dobro znana. Radili smo u Beogradu. Igrao sam sa Anđelom Jovanović koja mi je bila partnerka, a tu su bili Gagi Jovanović, Gorica Popović, mali Pavle Mensur. Zaista divna ekipa. Nešto slično kao što su “Senke nad Balkanom”, ali drugačija kamera, slika - ističe on. Reditelji mu zbog ozbiljnosti često dodeljuju uloge iz epohe.

- To je Marfijev zakon, da nešto što u životu želiš, slabo te kači. Uživam ja i u epohi, ali je jako nezahvalno kada si mlad glumac, a sada to jesam, treba da radim nešto savremeno, igram nekog lika iz kraja, a kada budem stariji, mogu da snimam epohu ceo život. Ali isto tako ne prihvatim posao ako mi se ne dopada - priča Andrija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Magazin

Džet set

Srbija