• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

19:22

ZNAMO JE KAO ZAZU I DUDU SVILAREVIĆ! Glumica Katarina Vićentijević i dalje GLUMI - godinama je nema na TELEVIZIJI, a SADA IZGLEDA OVAKO!

Kultura

ZNAMO JE KAO ZAZU I DUDU SVILAREVIĆ! Glumica Katarina Vićentijević i dalje GLUMI - godinama je nema na TELEVIZIJI, a SADA IZGLEDA OVAKO!

Podeli vest

Nije se mnogo promenila!

Glumica Katarina Vićentijević je široj publici poznata kao Zagorka Zaza Patrnožić, kućna pomoćnica i budića žena Šćepana Šćekića.

ZAVELA JE BIKOVIĆA U FILMU! Glumici KRENULA KARIJERA, a onda se udala za 10 godina starijeg PRODUCENTA - Danas OVAKO IZGLEDA!

Foto: Printscreen You Tube

Zapaženu ulogu ostvarila je i kao Duda Svilarević u seriji "Porodično blago". Katarina danas živi u svom rodnom Valjevu,gde glumi u lokalnom pozorištu, i vodi školu glume i kulture govora.

ISTI OTAC! Sin Miodraga Krivokapića je takođe GLUMAC, a gledali ste ga u OVOM FILMU! Posle ženidbe se POVUKAO SA SCENE! (FOTO)

Foto: Printscreen facebook

Ona je nedavno za jedan medij priznala da nikada nije prestala da glumi, samo se ne nalazi u Beogradu i ljudi imaju utisak da se povukla sa scene, što nije slučaj.

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Na majku ima OČI, a pamtite je iz OVIH SERIJA! Danas se bavi NOVINARSTVOM, a snima i reklame! (FOTO)

Pogledajte u galeriji kako ona izgleda:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija