• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2020

22:30

Eva Ras ŠOKIRALA NACIJU - Dobila NEPRISTOJNU PONUDU od najvećeg državnika sa naših prostora! (VIDEO)

Kultura

Eva Ras ŠOKIRALA NACIJU - Dobila NEPRISTOJNU PONUDU od najvećeg državnika sa naših prostora! (VIDEO)

Podeli vest

Odbijanje ju je koštalo karijere

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" koja se emituje na Hepi televiziji, gosti voditeljke Jovane Jeremić bili su: košarkašica Milica Dabović, voditeljka Snežana Dakić, glumica Eva Ras i producent Dejan Milićević, a tema o kojoj su govorili nosila je naziv "Nepristojna ponuda i cena uspeha".

Foto: Printscreen You Tube/TV HAPPY

SEĆATE SE GLUMICE IZ "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA"? Maja Sabljić danas IZGLEDA OVAKO, a bavi se OVIM POSLOM!

Glumica Eva Ras je tom prilikom otkrila da je imala nepristojnu ponudu, ni manje ni više, nego od Josipa Broza Tita. Naime, Eva je dobila zvanični poziv da se Titu pridruži na večeri na Brijunima, a tada joj je, kako glumica navodi, ceo glumački svet okrenuo leđa!

KRIJU SE JEZIVE TAJNE u seriji ''Bela lađa''! NIKOME NISU JASNE PROMENE U SERIJI - On je PREMINUO, pa su MORALI DA URADE OVO!

Eva Ras je rekla da je taj poziv nonšalantno odbila, što je u ono vreme bilo prosto nezamislivo. Kao rezultat odbijanja Josipa Broza, poznata glumica nije dobila ni jednu ponudu za ulogu u nekom filmu u naredne dve godine.

Foto: Printscreen You Tube/eduTV

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u nastavku. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 3 godine

Matora a toliko masno laze. Nije bila neka lepotica, jeste dobra glumica bila, sada lose glumi i bolesno je ona je protiv svake vlasti. Tito je mogao takvih imati na stotine kompozicija.

HAHahahahaha

pre 3 godine

Bas sam pomislio ko je taj "veliki drzavnik", kad ono crveni bandit i masovni ubica - ali sarmatan. Jeste li normalni, bre? Sta Vam je?

Dragan

pre 3 godine

Ova prebira po uspomenama i čudo da nije objavila da je odbila da dobije i Oskara. A što se tiče glumaca, mali broj je dobio poziv za večeru, jer su mnogo krali sve što se moglo strpati u džepove. O tome ne pričaju, ali ostao je za njima loš glas.

Stojko

pre 2 godine

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, čik da tako kažeš onda kada je on bio živ.Tada se znao red , a ne vidim ništa strašno što je dotična pozvana na večeru .

HASAN

pre 3 godine

Slazem se da je Tito voleo zene,ali lepe,zgodne i mlade.Ova Eva niti je bila lepa niti zgodna pa sto onda laze babetina.Bila je i ostala nezapamcena.

Teodor

pre 3 godine

Ima samo jedan problem, kao i u priči sa kancerom: što se ne može ničim dokazati. A pozivnicu je, naravno, izgužvala i bacila. I, tako: trla baba lan...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija