• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

11:08

KRŠNI MOMCI, JEDAN SE BAVI SPORTOM! Ovo su SINOVI Vanje Bulića - ženu je upoznao dok je IGRALA NA STOLU, danas imaju TROJE DECE! Dvojica su BLIZANCI (FOTO)

Kultura

KRŠNI MOMCI, JEDAN SE BAVI SPORTOM! Ovo su SINOVI Vanje Bulića - ženu je upoznao dok je IGRALA NA STOLU, danas imaju TROJE DECE! Dvojica su BLIZANCI (FOTO)

Podeli vest

Retko ih viđate...

Vanja Bulić u emisiji "Magazin IN" otkrio je kako je upoznao sadašnju suprugu Slađanu.

Takoreći, to je bila ljubav na prvi pogled. Osvojila ga je za pet sekundi!

Foto: Zoran Sinko

- Moje gledanje žene je trajalo pet sekundi. Došao sam na svadbu sa jednim drugom, dve drugarice su igrale na stolu, jedna od njih je moja sadašnja supruga. Ja sam je gledao sve vreme kako igra, ni u jednom trenutku nije stala ni u jedan tanjir, niti je oborila čašu, rekao sam kumu sadašnjem "Ovo je prava domaćica"! I eto, bio sam osvojen za šest sekundi - priznao je voditelj.

Vanja i Slađana imaju tri sina, Dušana i blizance Ivana i Ognjena. Ivan je sportista i bavi se odbojkom, a u galeriji ispod pogledajte kako oni izgledaju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 3 godine

Jesi ti čuo za sarkazam? I šta se to tebe tiče?! Oni su ljudi decenijama u braku i imaju troje dece Teško tvojima sa tobom...

Vesna

pre 3 godine

I ognjen se bavi odbojkom. Sad je trener. Sjajan lik!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija