• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2020

13:25

POCEPANA MAJICA! Uvek je bio OLIČENJE SUVE ELEGANCIJE, a sada...! Miloš Biković ZAPREPASTIO sve ovim stajlingom!

Kultura

POCEPANA MAJICA! Uvek je bio OLIČENJE SUVE ELEGANCIJE, a sada...! Miloš Biković ZAPREPASTIO sve ovim stajlingom!

Podeli vest

Jedno potpuno neobično izdanje za njega.

Glumac Miloš Biković provodi mnogo vremena na društvenim mrežama i druži se sa svojim pratiocima. Ovoga puta, on je objavio fotku iz teretane u potpuno opuštenom izdanju, a ono što su svi primetili jeste da njegova majica ima rupice. 

Foto: instagram/bikovic

ČAST MI JE ŠTO SAM SA TOBOM DELIO ISTI VAZDUŠNI PROSTOR! Andrija Milošević bio u društvu Novaka Đokovića, oglasio se - STIGLI REZULTATI!

Iako su mnogi navikli da gledaju Bikovića u elegantnim kombinacijama, sada je situacija drugačija. Biković je pokazao da je jedan od onih kome odelo ništa ne znači, te je i sam napisao da nosi staru majicu sa rupicama.

 

- Sam u teretani... i u pocepanoj, staroj majici... - napisao je Biković u opisu fotografije. 

KAO OD MAJKE ROĐEN! Ivan Bosiljčić bacio ODELO, a ISPOD ODEĆE JE KRIO GROMADU - Žene ODLEPILE, ovaj detalj svima BODE OČI!

Čak i za ovako opuštenu fotogafiju Biković je "zaradio" preko 100.000 lajkova za samo nekoliko sati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija