• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

30.06.2020

21:02

DOMAĆA PUBLIKA JU JE OBOŽAVALA! Čuvena MARIČUJ iz tevenovele ''Pali Anđeo'' DANAS IZGLEDA OVAKO, a možda OVO o njoj NISTE ZNALI!

Kultura

DOMAĆA PUBLIKA JU JE OBOŽAVALA! Čuvena MARIČUJ iz tevenovele ''Pali Anđeo'' DANAS IZGLEDA OVAKO, a možda OVO o njoj NISTE ZNALI!

Podeli vest

I dalje je prelepa!

Maite Peroni, glumica i pevačica, bila je jedan od najzapaženijih likova u seriji "Rebelde". Gluma je ostala njena profesija, ali se na nju nadovezala i muzička karijera. Meksička zvezda izgleda bolje nego ranije,  a stižu i zvanične potvrde njene lepote.

IMALI SMO TANJIR I VILJUŠKU! Glumac Nenad Jezdić otkrio PORODIČNU INTIMU - ''Žena ne voli da je spominjem...'' ŽIVOT NA SELU ih nije mazio!

Srpskoj publici je poznata po ulogi čuvene Maričuj u kojoj je zajedno sa Vilijamom Levijem. Serija je ostavila veliki pečat na njihovu karijeru.

SNIMILA JE VRELE SCENE S*KSA SA LAUŠEVIĆEM! Ksenija je od JEDNE ULOGE OTPLATILA JE KREDIT ZA STAN! Srbija ju je gledala u SAPUNICAMA, a danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE (FOTO)

Publici se dopala i njena gluma i njena muzika, a stručnjaci za žensku lepotu je redovno stavljaju na liste najlepših. Među njima je špansko izdanje magazina "Pipl" koje joj je dodelilo mesto na spisku 50  najatraktivnijih zvezda na svetu.

ČUVENA KASANDRA 30 GODINA NAKON EMITOVANJA SERIJE! Glumica KAO DA NE STARI - Prisetila se posete BEOGRADU! Redovno sluša HITOVE OVE NAŠE PEVAČICE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija