• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2020

12:39

OVO JE SIN NAŠE POZNATE PEVAČICE I GLUMICE! Nekada je ŠAMARAO po ministarstvu, a evo čime se BAVI nakon otkaza! (FOTO)

Kultura

OVO JE SIN NAŠE POZNATE PEVAČICE I GLUMICE! Nekada je ŠAMARAO po ministarstvu, a evo čime se BAVI nakon otkaza! (FOTO)

Podeli vest

Uvek je bio problematičan!

Čuvena glumica Olivera Katarina ima jednog sina, za kog je jako vezana, a on nije želeo da se bavi istim poslom kao svoja majka, ali je ipak ostao u sferi umetnosti.

BILA JE NECINA NAJBOLJA DRUGARICA! Mala Vesna iz ''Srećnih ljudi'' danas je OŠIŠANA KAO MUŠKO i bavi se...

Foto: Beta

Olivera Katarina (80) je 1. februara 1971. godine na svet donela Maneta, kog je dobila iz romanse sa Miladinom Šakićem. Njen sin se tokom odrastanja opredelio za slikarstvo kao profesiju, a svojevremeno je bio u centru skandala kada je dobio otkaz od Ministarstva kulture zbog šamaranja tadašnje zamenice direktora Muzeja istorije Srbije Lidije Bogdanović.

KOBNA GREŠKA! Svi je hvale kako IZGLEDA, a sada se ZANELA U FOTOŠOPU - BODE OČI KOLIKO JE ISKRIVILA.... (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Katarina (@oliverakatarinaofficial) on Aug 3, 2017 at 10:17pm PDT

Mane je rođen u Beogradu, a danas živi i stvara u Americi, te se poslednjih godina ređe viđa sa majkom, što njoj teško pada, ali su svakog dana u kontaktu. On se pojavio i na jednom od poslednjih koncerata majke Olivere, a tada se i te kako pričalo o njegovom dolasku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Trebao bi mi jedan pomocnik na gradilistu pa sam mislio da bi taj njen sin mogao da nam pomogne posto iovako nikad nije doprineo nikom nista sa kobojagi slikanjem levom rukom .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija