• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: PulsOnline

19.07.2020

12:55

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NATAŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE"! Važila je za jednu od najlepših GLUMICA, a onda je samo NESTALA! Da li biste je PREPOZNALI? (FOTO)

Kultura

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NATAŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE"! Važila je za jednu od najlepših GLUMICA, a onda je samo NESTALA! Da li biste je PREPOZNALI? (FOTO)

Podeli vest

Nije se mnogo promenila!

Gala Videnović koja je početkom devedesetih digla ruke od glume, u braku je sa režiserom Vladimirom Aleksićem sa kojim ima dva sina - Demijana i Pavla.

Glumica Gala Videnović bila je popularna '80-ih godina kada je dobila uloge o kojima je svaka glumica sanjala!

Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije. Debitovala je u filmu "Moj tata na određeno vreme", proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića "Jagode u grlu", a najveću popularnost je doživela u serijalu "Žikina dinastija" kao Ruskinja Nataša, ali i kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina "Bal na vodi"!

ANĐELKA PRPIĆ SE DEFINITIVNO RAZVELA?! Otišla od muža, SINA POVELA SA SOBOM U STAN - ŠOK!

Međutim, Gala se u jeku najveće popularnosti povukla. Ova zanosna umetnica 1989. godine otišla je u Malibu, udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Foto: Printscreen You Tube

Inače, pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nezgodu kada je na pešačkom prelazu na nju naleteo vozač i naneo joj povrede. Nakon tog događaja, glumica je otišla na Bali gde je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

MIRKA RAZDVOJENA OD VUJADINA - NE MOŽE DA ODE KOD MUŽA! "Strahovala sam od ove situacije..." Evo kada će moći da se VIDE!

Gala danas ima 51 godinu, a veliko iznenađenje bilo je njeno pojavljivanje u seriji "Andrija i Anđeka". Evo kako glumica sada izgleda.

Foto: Printscreen You Tube/Andrija i Andjelka




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija