• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2020

18:02

Andriju Miloševića svi OBOŽAVATE, a ovako izgleda PLAVUŠA KOJA GA JE POTPUNO ZALUDELA i sa kojom je u dugogodišnjoj vezi! (FOTO)

Kultura

Andriju Miloševića svi OBOŽAVATE, a ovako izgleda PLAVUŠA KOJA GA JE POTPUNO ZALUDELA i sa kojom je u dugogodišnjoj vezi! (FOTO)

Podeli vest

Imaju skladnu vezu.

Andriju Miloševića važi za glumca koji vas izjavama i objavama skoro svakodnevno zasmeje i ulepša dan.

BULE GONCIĆ POBEDIO KORONAVIRUS, DEVET DANA LEŽAO U BOLNICI: Bio sam uplašen, anksiozan, ceo život mi se poremetio...

Iako mnogi ne znaju, Andriji dan ulepšava njegova nežnija polovina i koleginica Aleksandra Tomić., sa kojom je u dugogodišnjoj vezi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SlatkeMuke

Објава коју дели Aleksandra Tomic (@_djedja_) дана 4. Мар 2020. у 9:31 PST

 

KUM glumice Nine Janković je PRAVI FRAJER, za njime sve devojke LUDE, a on je poznati GLUMAC! (FOTO)

Iako se njih dvoje ne pojavljuju često u javnosti, Aleksandra je ta koja se potrudi da obeleži svaki trenutak koji provedu zajedno. Kao što možete videti Miloševića je zaludela atraktivna plavuša sa plavim očima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Portoriko.❤️

Објава коју дели Aleksandra Tomic (@_djedja_) дана 26. Јан 2020. у 10:10 PST

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Citadela

pre 3 godine

O ovome je toliko pisano, a i igrali su zajedno, teško da ima još onih koji to ne znaju. Kako bi bilo da za promenu nađete nešto zaista zanimljivo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija