• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2020

14:12

BIKOVIĆ SE SKINUO, PA ISPOZIRAO SA ČAŠOM ŠAMPANJCA! Glumac sa PROZORA MAMIO UZDAHE, damama neće biti svejedno!

Kultura

BIKOVIĆ SE SKINUO, PA ISPOZIRAO SA ČAŠOM ŠAMPANJCA! Glumac sa PROZORA MAMIO UZDAHE, damama neće biti svejedno!

Podeli vest

Odlično je započeo dan.

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković se trudi da uvek pametno iskoristi svoje vreme, a sada je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži da dan bolje nije mogao da mu počne.

Naime, Biković je sedeći na prozoru uz čašu šampanjca gledao okolinu, a zbog jedinstvenog prizora i okruženja, on je rešio da se pohvali kako uživa. 

NEVEROVATNO LIČE! Glumicu Tanju Bošković svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka, ovaj detalj su svi PRIMETILI! KRENULA JE MAJČINIM STOPAMA! (FOTO)

Foto: instagram/bikovic

Andriju Miloševića svi OBOŽAVATE, a ovako izgleda PLAVUŠA KOJA GA JE POTPUNO ZALUDELA i sa kojom je u dugogodišnjoj vezi! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вот это утро ? Meni ovo jutro ok... ne znam...?

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

 

- Meni ovo jutro ok... Ne znam - napisao je Biković, koji je pozirao bez majice.

Mnogi njegovi pratioci su mu poželeli ugodan osećaj i da uživa, ali su ostali uskraćeni za odgovor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija