• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.07.2020

20:33

GLEDALI STE NJENE SCENE S*KSA U "SENKAMA"! Milica je poreklom SA KOSOVA i zbog toga je trpela UVREDE! Danas igra u "Igri sudbine" i ima vrlo zanimljivu PROŠLOST! I njenu SESTRU SVI ZNATE (FOTO)

Kultura

GLEDALI STE NJENE SCENE S*KSA U "SENKAMA"! Milica je poreklom SA KOSOVA i zbog toga je trpela UVREDE! Danas igra u "Igri sudbine" i ima vrlo zanimljivu PROŠLOST! I njenu SESTRU SVI ZNATE (FOTO)

Podeli vest

Ne silazi sa malih ekrana!

Lepu glumicu Milicu Tomašević gledali ste u vrelim scenama s*ksa u seriji "Senke nad Balkanom", a danas je svakog dana možete videti na malim ekranima u novom ostvarenju, seriji "Igra sudbine".

Za one koji ne znaju ništa o njenom životu, Milica je odrasla u mestu u blizini Kosovske Mitrovice.

SKINULA SE U PETOJ DECENIJI! Glumicu Katarinu Žutić DUGO NISTE VIDELI, sada pokazala OBLINE U KUPAĆEM! Izgleda kao DEVOJČICA i u 47. GODINI (FOTO)

Ima rođenu sestru Anđelku koju javnost takođe zna i koja joj je dosta pomogla u karijeri. Na nju je, kako ističe, kao mala bila ljubomorna, ali se to danas promenilo.

- Pre svega Anđelka je moja najveća podrška, sa te strane mi je to jako bitno. A sa druge strane, ona, zbog njenog posla ima dosta prijatelja i poznanika, tako da, ako mi nešto nekad zatreba, ona je uvek tu da mi pomogne - rekla je Milica i dodala...

- Ona je mlađa i slađa, uvek je imala više povlastica od strane porodice i dede, koji ju je držao pod staklenim zvonom. Meni je to smetalo u nekim momentima, jer je Anđelka bila pre mene za bilo šta - priznala je kroz smeh lepa glumica.

Nada, kako joj se danas zove lik u "Igri sudbine", nailazila je na loše komentare i uvrede zbog toga što dolazi iz Kosovske Mitrovice, ali detinjstvo pamti samo po lepim događajima.

NAŠA GLUMICA SE RAZVELA! Imaju zajedno DETE, a sada PUKLO! Danijela provogorila - Psihički sam se spremala, znala sam šta me čeka...

- Moram da napomenem da moje odrastanje nije bilo baš u Kosovskoj Mitrovici, već u jednom mestu koje je u blizini. To mesto se zove Zubin Potok, ali imala sam vrlo lepo i i lagodno detinjstvo i to je možda jedan od najlepših perioda u mom životu. Imala sam scenu, kada je drug iz odeljenja mene, da tako kažem, vređao na nacionalnoj osnovi. Baš iz tog razloga, zbog toga što dolazim sa Kosova i što nisam Beograđanka. U tom momentu za mene i za te moje godine nije bilo nimalo prijatno, ali preživela sam - priznala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222) on May 2, 2020 at 3:51am PDT

 

Takođe, ono što mnogi ne znaju je da je Milica Tomašević pobedila na izboru za Mis Kosova i Metohije.

- Ne mogu da se setim koje godine je to tačno bilo, ali istina je, učestvovala sam na izboru za Mis Kosova i Metohije i pobedila. Bila sam Mis Kosova i Metohije - rekla je Mica ponosno, kroz smeh.

OVO JE BIVŠA ŽENA BOGDANA DIKLIĆA! Stariji je od nje VIŠE OD 20 GODINA - bavila se GLUMOM, pa se POVUKLA! Evo kako DANAS IZGLEDA i čime se BAVI (FOTO)

S obzirom da je u "Senkama nad Balkanom" imala škakljivu ulogu prostitike, sve je zanimalo da li se premišljala da je prihvati i da li joj je bio problem da se obnaži pred kamerama.

Foto: instagram/mtomasevic222

- Ne, baš naprotiv. Nisam se premišljala. Bila sam srećna i zadovoljna što imam priliku da zaigram u jednoj takvoj seriji - objasnila je Milica.

Foto: instagram/mtomasevic222

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija