• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

29.07.2020

22:51

OVA TALENTOVANA GLUMICA IZ SRBIJE JE OTIŠLA U VREME BOMBARDOVANJA! Kao mala je doživela TRAUMU koju nije mogla da zaboravi, a evo KUDA JU JE ŽIVOT ODVEO!

Kultura

OVA TALENTOVANA GLUMICA IZ SRBIJE JE OTIŠLA U VREME BOMBARDOVANJA! Kao mala je doživela TRAUMU koju nije mogla da zaboravi, a evo KUDA JU JE ŽIVOT ODVEO!

Podeli vest

Svi su je voleli u ovoj seriji...

Od kada se pojavila u filmu "Lajanje na zvezde" mnogo toga se promenilo u životu naše lepe glumice Nataše Tapušković.

Javnosti je postala poznata po devojačkom prezimenu Šolak. Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, simpatična Nataša iz Kruševca imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

Sećate li se PROFESORKE FRANCUSKOG JEZIKA IZ FILMA "LAJANJE NA ZVEZDE"? Bila je nežni devojčurak, a sada BOMBETINA, glumila je sa BANDERASOM! (FOTO)

- Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane - iskrena je bila Nataša jednom prilikom.

Foto: printscreen you tube

Iako je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Odlučila je da napusti Srbiju za vreme bombardovanja i ode u Italiju.

TAJNA ČUVANA VIŠE OD 20 GODINA! Za dlaku izbegnuta SMRT na snimanju filma "Lajanje na zvezde"! On je RIZIKOVAO!

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - priznala je tad Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Danas Nataša ima 44 godine i dve ćerke.

I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama "Život je čudo" i "Folk". Ne viđamo je često na javnim događajima, a čini se da joj tako baš odgovar


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija