• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

19:42

MEDIJI O NJOJ RETKO PIŠU! Ćerka ISIDORE BJELICE je PRESLIKANA MAJKA - Ima posebno IME, nedavno je napunila 18 godina!

Kultura

MEDIJI O NJOJ RETKO PIŠU! Ćerka ISIDORE BJELICE je PRESLIKANA MAJKA - Ima posebno IME, nedavno je napunila 18 godina!

Podeli vest

Baš liče!

Jedna od najpoznatijih srpskih književnica Isidora Bjelica i njen suprug Nebojša Pajkić imaju dvoje dece, Lava i Vilu. Isidorin sin Lav postao je velika zvezda otkako vodi emisiju „Kontravizija“ koja je satiričnog tipa. Književnica je zbog toga veoma ponosna na svog sina.

GIDRA ME VUKAO PO KOCKARNICAMA! Eva Ras ŠOKIRALA detaljima iz prošlosti, a evo šta je radila sa Batom Živojinovićem!

Foto: Printscreen youtube

O Lavu se mnogo toga zna jer je javna ličnost, dok o njegovoj sestri Vili mediji retko pišu jer se ne pojavljuje u javnosti.

ULOGE TUMAČILI GORAN PEKOVIĆ, NEBOJŠA BUROVIĆ... Ulepšali su nam detinjstvo, a sada vidite kako izgleda JEDAN OD NJIH!

Isidora je svojevremeno u jednom intervjuu govorila o interesovanjima svoje ćerke.

– Njih dvoje veoma su različiti. Vilu interesuju slikarstvo i dizajn. Ona je čista umetnica-buntovnica , u osnovi pankerka kao što sam i ja bila u njenim godina. Ipak, zadovoljni smo što u eri turbo-folka sluša rokenrol i što joj starlete nisu idoli. A da nije lako sa buntovnom tinejdžerkom, nije – rekla je spisateljica.

Foto: Insajder/Dejan Živančević

Književnica je svojoj ćerki Vili Evanđelini za 13. rođendan poklonila plaćeni kurs za manekene u jednoj agenciji. Bjelica je otrkila da bi Vila veoma volela da se bavi javnim poslom, ali bi se radije opredelila za modnu pistu i naslovne strane magazina.

Pogledajte kako Vila izgleda u narednoj galeriji:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sneža

pre 3 godine

Nije preslikana majka. Isidora nikada nije bila lepa, a ova devojka je i slatka i lepa.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija