• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

08:54

IZDAO JOJ STAN PA JE OŽENIO! Nesvakidašnja ljubavna priča MAŠANA LEKIĆA i njegove supruge MIRE - Ona GRMI kako izgleda!

Kultura

IZDAO JOJ STAN PA JE OŽENIO! Nesvakidašnja ljubavna priča MAŠANA LEKIĆA i njegove supruge MIRE - Ona GRMI kako izgleda!

Podeli vest

Bavi se voditeljstvom!

Voditelj i autor popularne emisije "Dosije" Mašan Lekić danas je u braku sa voditeljkom Mirom Lekić sa kojom ima ćerkicu Miu.

ZALJUBIO SE U SLEPU ESMERALDU, a ŽENE širom SRBIJE u njega! Evo kako danas izgleda HOZE ARMANDO - Naoružan mišićima!

Mašan je bio ljubitelj noćnog života i veliki zavodnik na čiji šarm su pale mnoge žene, ali danas vodi potpuno drugačiji život. On je svoju suprugu koja je upoznao na nesvakidašnji način, pisao je svojevremeno jedan magazin.

Foto: Printscreen You Tube

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - rekao je jednom prilikom Mašan.

O ČARLIJU ŠINU SVI PRIČAJU, A NJEGOV OTAC JE U SVOJE VREME TAKOĐE IMAO RAZNE AVANTURE! Od neograničenog opijanja do SRČANOG UDARA NA FILMSKOM SETU!

- Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Mašan.

Mašan je nakon venčanja odustao je od noćnog života i posvetio se supruzi i ćerki.

Njegova supruga danas radi na "Edu TV", a najverniji gledalac njene emisije je njena ćerkica Mia. Ćerka poznatih roditelja se takođe interesuje za njihovu profesiju i već sada pokazuje želju da jednog dana i ona bude novinar i voditelj. Voditelj je jednom prilikom otkrio i da bi voleo da uskoro postane otac još jednog deteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bikica

pre 3 godine

I ovo vama izgleda zasluzuje epitet "Ona grmi kako izgleda". Ona je vise ruzna no sto lepo izgleda. Uopste nemate ukus za lepotu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija