• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: informer.rs

07.08.2020

08:00

OTKRIVAMO VELIKO POJAČANJE U SERIJI "PEVAČICA" - Nataša Ninković glumi Jeleninu svekrvu!

Kultura

OTKRIVAMO VELIKO POJAČANJE U SERIJI "PEVAČICA" - Nataša Ninković glumi Jeleninu svekrvu!

Podeli vest

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević

Nataša Ninković glumiće svekrvu ubijene Jelene Marjanović, ekskluzivno saznaje Informer! Jedna od naših najboljih glumica pridružila se ekipi serije "Pevačica", u kojoj će pokojnu folkerku igrati Milica Pavlović, dok se za ulogu njenog supruga Zorana na kastingu bore Vuk Kostić i Vojin Ćetković.

12 epizoda

imaće prva sezona serije "Pevačica"

- Nataša će igrati vračaru! Scenaristi su inspiraciju za njen lik našli u Jeleninoj svekrvi Zorici Marjanović, za koju se pisalo da se bavi nadrilekarstvom - priča naš izvor blizak produkciji i dodaje:

- Oko Nataše će se vrteti dobar deo priče, u jednom momentu će i ona biti na meti inspektora koji će istraživati ubistvo.

Jaka ekipa

Jednu od značajnijih uloga u seriji dobio je i Miloš Timotijević, koji će se naći u ulozi čelnika "Granda" Saše Popovića!

- U seriji ćemo prikazati i period kad se Jelena pojavila na audiciji za "Zvezde Granda", a Miloš će igrati kompozitora koji je na čelu žirija tog muzičkog takmičenja. Glavnu Jeleninu suparnicu Emiliju igraće mlada glumica Jelena Grujičić, a Nikola Rakočević će biti menadžer pokojne pevačice - priča naš izvor, a o glavnom glumačkom paru dodaje:

- Milica se oduševila kad je čula da će njenog muža najverovatnije igrati Vuk Kostić. Kasting je u toku, videćemo da li će Zorana stvarno glumiti Vuk ili ipak Vojin Ćetković.

Zoran negoduje

Autor serije Predrag Gaga Antonijević potvrdio je naša saznanja i naglasio da je prezadovoljan što se Nataša Ninković pridružila ekipi.

- Ona je izvrsna glumica, koju do sada nismo imali prilike da vidimo u ulozi nekog ko se bavi crnom magijom. Verujem da će odlično dočarati svoj lik, koji je inspirisan majkom Zorana Marjanovića - kaže reditelj za Informer.

S druge strane, Zoran Marjanović je nesrećan što, kako kaže, autori za seriju koriste tragičnu sudbinu njegove supruge:

- Na snimanje te serije niti mogu niti želim da utičem! Da bi se priča o njenom životu istinito prikazala publici, potrebno je da autor raspolaže istinitim detaljima događaja od Jeleninog detinjstva, pa do smrti. Dosta je cirkusijade, ovde je reč o velikoj tragediji, ta bol ne može da se ekranizuje!

Serija "Pevačica" snimaće se od 12. avgusta do 12. novembra. Prva sezona imaće 12 epizoda i premijerno će biti prikazana na kanalu Superstar.

Igor Đorđević i Zlatan
Vidović glume inspektore

Zlatan Vidović i Igor Đorđević će u seriji "Pevačica" igrati inspektore koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović.
- Igram Bojana, koji vodi nesrećan život i sticajem okolnosti biva upleten u razna ubistva koja će morati da rešava. Među njima je i ubistvo Jelene Marjanović. Dosta sam čitao o tragičnoj sudbini pevačice, svi mediji u regionu pisali su o tome. Njeno ubistvo je veliki društveni fenomen, kao što je 1994. godine izazvao slučaj O'Džej Simpsona, koji je uhapšen i optužen za ubistvo supruge Nikol - kaže Zlatan za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija