• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

11:16

Svi pamtimo MUZIČARE iz kultnog filma, a oni zamalo da NE DOBIJU ULOGU! Reagovali su GLUMCI iz filma, EVO kako danas izgledaju!

Kultura

Svi pamtimo MUZIČARE iz kultnog filma, a oni zamalo da NE DOBIJU ULOGU! Reagovali su GLUMCI iz filma, EVO kako danas izgledaju!

Podeli vest

Odrasli ljudi!

U legendarnom domaćem filmu "Ko to tamo peva" svirače igrali su Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić. Balkan su osvojili svojom neposrednošću i iskrenošću u pomenutnom ostvarenju.

SESTRE IZ KULTNE SERIJE PALE NA ISTOG ZAVODNIKA! Malo ko zna da su Mirka i Marija bile u vezi sa ISTIM GLUMCEM!

Nenad Kostić danas je vozač autobusa. On je 1980. godine išao u peti razred osnovne škole u Vrčinu, kad je od njegovog strica Miodraga, koji je svirao harmoniku, stigao poziv da ide sa njim da snima film u Delibatsku peščaru. Stric mu je objasnio da želi da učini njegovom prijatelju iz vojske Slobodanu Šijanu da snimi diplomski rad i da će učestvovati poznati glumci. Jedanaestogodišnji Nenad je pristao da ode na probu filma "Ko to tamo peva".

Foto: printscreen

- Prošli smo probu i onda je trebalo da potpisujemo ugovore. Dobio sam oko 1,5 miliona dinara, a recimo da je novi “fića” koštao četiri. Bilo je to dosta para za to vreme. Probali smo pesmu i nije izgledalo loše. E, onda smo krenuli na snimanje, a prema scenariju, trebalo je da budem ćelav. Kad su pokušali da me šišaju, počeo sam da plačem, nisam dao, rekao sam ako će da me šišaju, neka traže drugog. Neda Arnerić i Dragan Nikolić nisu dali da odem jer sam im se dopao - rekao je Nenad.

MOKAR SUNĐER MEĐU NOGE! Tokom snimanja VRELIH SCENA glumci su PRIMORANI NA SVAŠTA! Mnogi imaju EREKCIJE, ali...

Miodrag je jednom prilikom istakao da ga ljudi prepoznaju i danas i traže da peva "Za Beograd, za Beograd".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija