• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs, Informer.rs

25.08.2020

15:51

OVO JE DEO SNIMLJENOG TAJNOG RAZGOVORA IZMEĐU DANIJELE I SILOVATELJA: Glumica otkrila JEZIVE DETALJE - ŠOK!

Kultura

OVO JE DEO SNIMLJENOG TAJNOG RAZGOVORA IZMEĐU DANIJELE I SILOVATELJA: Glumica otkrila JEZIVE DETALJE - ŠOK!

Podeli vest

Preživela je pakao...

Glumic Danijela Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja, a lepa glumica snimila je i razgovor sa "moćnikom iz filmske industrije", kako je nazvan čovek čiji identitet nije otkrila. Upravo taj snimak mogao bi biti krucijalni dokaz ukoliko bi istraga bila započeta.

TUŽILAŠTVO HITNO UZIMA STVAR U SVOJE RUKE! Pokrenuta ISTRAGA o "moćniku iz filmske industrije" koji je SILOVAO srpsku glumicu! ISPLIVAO DOKAZ!

Foto: printscreen

ZALJUBILI SE NA PRVI POGLED! Naši glumci se VENČALI TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA - ovo niko nije znao, sve obavili u NAJUŽEM KRUGU!

Glumica poznata po ulozi lepe Mariole u filmu "Ivkova slava" izazvala je burne reakcije domaće javnosti kada je progovorila o silovanju, a koleginice su je pozvale da javno kaže ime i prezime zlostavljača kako bi mu se stalo na put.

Naime, nakon što Danijela pita muškarca koji ju je silovao seća li se da je plakala i da nije želela ostati nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila "ne", on joj odgovara:

- Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!

Inače, u trejleru se vidi i Danijela koja poziva najverovatnije svoju porodicu, pošto pita: "Da li je mama tu?".

- Pre četiri i po godine sam preživela silovanje u Srbiji - govori Štajnfeldova, dok je sa druge strane neko pita: "O bože, Dani, zašto nam to nisi rekla?".

Podsetimo, glumica je deset godina provela u Americi, gde je otišla nakon što je preživela traumu. O seksualnom zlostavljanju prvi put je progovorila u svom dokumentarcu "Zaceli me", koji je nedavno predstavljen na Filmskom festivalu u Sarajevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija