• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

27.08.2020

14:41

RODITELJI SU JOJ POŠTENI, CELA PORODICA JE DIVNA! Komšije glumice Danijele Štajnfeld ZGROŽENI zbog PAKLA koji je ona preživela!

Kultura

RODITELJI SU JOJ POŠTENI, CELA PORODICA JE DIVNA! Komšije glumice Danijele Štajnfeld ZGROŽENI zbog PAKLA koji je ona preživela!

Podeli vest

Nisu ni znali šta ju je snašlo

Glumica Danijela Štajnfeld je smogla snage da prizna da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik zbog čega je javnost ostala šokirana. Danijela je traumatično iskustvo opisala u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je premijerno prikazan na "Sarajevo film festivalu".

Naša pevačica ZAVRŠILA U SVINJCU SA PRASETOM! Grlila ga, ljubila, a onda su njene GRUDI IZLETELE IZ DUBOKOG DEKOLTEA! Auuu brale! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube/Hold me right film

BAKE U REDU DA ČUVAJU MALOG ŽELJKA! Bogdanina mama drži UNUKA u naručju, a ovaj DETALJ na portikli će vas IZNENADITI!

Glumica je rođena u Ruskom Krsturu, a meštani ovog sela su u šoku zbog onoga što je glumica doživela. 

- Imala sam 10 godina kada je Danijela otišla u Ameriku i znam je samo iz filmova. Nikada je nisam videla uživo, iako znam da je došla u selo. Čula sam šta joj se desilo i ne znam šta bih drugo rekla osim da je to strašno, kome god da se desilo, a kamoli nekome ko je odavde, iz našeg sela... - kaže Karolina, dok nam njena koleginica Tamara priznaje da meštani ipak izbegavaju tu temu.

- Znam Danijelu, videla sam je jednom izdaleka... U selu se ne priča o događaju koji je Danijela opisala u svom dokumentarcu, ali ljudi koji dođu kod nas u kafić komentarišu sve što pročitaju u novinama. Svaki dan se ovde čita sva štampa, tako smo saznali za njen film i za silovanje - započinje priču Tamara i dodaje:

- Meštani su u šoku. Roditelji su joj divni ljudi, cela njena porodica je poštena - kaže Tamara, koja nam je pokazala put do glumičine porodične kuće. 

Foto: printscreen

Kapija moderno uređene kuće bila je zaključana, a roletne na prozorima spuštene, što je bio jedan od znakova da porodica Štajnfeld nije bila kod kuće. Umesto glumice i njenih roditelja, komšija Zvonimir je Danijelu video, kako kaže, pre dve nedelje. O tome kroz šta je prošla, kako kaže, nije znao ništa.

- Video sam Danijelu pre desetak dana, bila je sama i vozila je očev automobil. Ne znam do kada će biti tu, da li se vraća u Ameriku ili ostaje ovde neko vreme... Šokirali ste me informacijom da je doživela silovanje. Nisam to znao, kao ni da je snimila dokumentarac o tome - rekao nam je na rastanku meštanin Ruskog Krstura. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija