• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

29.08.2020

08:00

GLUMICA KRIJE IME ČOVEKA ZBOG KOG JE POBEGLA U AMERIKU: Nikad neću otkriti koji moćnik me je silovao!

Kultura

GLUMICA KRIJE IME ČOVEKA ZBOG KOG JE POBEGLA U AMERIKU: Nikad neću otkriti koji moćnik me je silovao!

Podeli vest

Zadovoljila sam pravdu samim tim što sam snimila film i napokon sam pronašla svoj mir, kaže Danijela Štajnfeld

Nikada neću otkriti ko me je silovao, poručuje glumica Danijela Štajnfeld! Zvezda "Ivkove slave" šokirala je javnost kada je objavila dokumentarac "Drži me čvrsto" i otkrila da ju je pre četiri i po godine se*sualno zlostavljao jedan moćnik iz naše filmske industrije.

Isceljenje je važno

Uprkos paklu koji je preživela, Danijela ipak neće goniti čoveka zbog kog je svojevremeno pobegla u Ameriku.

- Meni lično nije potrebno da taj čovek odgovara. Zadovoljila sam pravdu samim tim što sam snimila film. I napokon sam pronašla svoj mir - kaže glumica za američki magazin "Varajati" i dodaje da joj je želja bila da pomogne drugim ženama koje su takođe doživele zlostavljanje:

- Snimila sam film da bih ohrabrila sve žene koje su bile silovane. Ako jedna žrtva može o tome da razgovara sa drugom, možda će se osećati sigurno da podeli svoju priču i sa svetom. Nažalost, zadovoljenje pravde u ovakvim situacijama nije moguće, ali zato naše isceljenje jeste.

Danijela je odgovorila i na pitanje zašto nije odmah prijavila čoveka koji ju je naterao na se*s:

- Nisam se usudila da bilo kome kažem da sam se*sualno zlostavljana. Bojala sam se da ću trpeti velike posledice ako bilo kome to prijavim. Plašila sam se za bezbednost svoje porodice, kao i za svoju budućnost.

Teško dokazati silovanje

Bez obzira na to što je pre nekoliko dana najavljeno pokretanje istrage o silovanju glumice, advokat Jelena Stojić smatra da je veoma teško bilo šta dokazati u ovom slučaju.

- Ne može policija nasumice da juri nekog moćnika iz filmske industrije. Čak i ako ga Danijela identifikuje, pitanje je da li se posle toliko vremena silovanje može i dokazati. Naročito ako nije odmah prijavljeno i nije urađen lekarski pregled kako bi se utvrdile povrede - kaže pravnica.

Ana Sakić: Danijela,
moraš da kažeš ko je!

Glumica Ana Sakić poručuje svojoj koleginici da treba da otkrije ime silovatelja.
- Ako si imala hrabrosti da snimiš film, sada moraš da kažeš ime silovatelja! Možda je to muškarac koji nam je svima nešto tražio - kaže Ana, koja se i sama susretala sa nepristojnim ponudama u poslu:
- Svesna sam da sam izgubila mnoge uloge jer sam odbila da sa nekim izađem na vino ili u tri ujutru dođem 'na kafu' u hotelsku sobu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alicante

pre 3 godine

Kaze glumica u pocetku teksta "pravda je zadovoljena time sto sam snimila film".On je mene silivao,ja snimila film i svi srecni.Ovde neko nekoga zeza.Pa sto si pokrenula pricu ako ti to sto se desilo na kraju odgovara.Dzabe si uzbunjivala javnost ili zelis paznju preko novina da te ne zaborave ovde u Srbiji.Najvise "volim" te koje daju izjave nedeljama ,a ime nece da spomenu.Prvo ime pa pricaj sta ti se desilo.Ovako samo zamajavas javnost..

Sram te bilo ženo

pre 3 godine

NEMA TOG IMENA koje ne bih izgovorio bilo ko ko ima kičmu i obraz, da ga je neko silovao ili zlostavljao! I spasao druge od zlostavljača!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija