• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.09.2020

17:59

ONE SU LJUBILE MILOŠA BIKOVIĆA! Voleo je ćerku glumice koja se posle raskida zaljubila u njegovog kolegu, a majku joj je UPOZNAO U KREVETU!

Kultura

ONE SU LJUBILE MILOŠA BIKOVIĆA! Voleo je ćerku glumice koja se posle raskida zaljubila u njegovog kolegu, a majku joj je UPOZNAO U KREVETU!

Podeli vest

Mnoge su se baš u njega zaljubile...

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca Miloš Biković osvaja glumačku scenu ne samo na našim prostorima, već i u ruskoj kinematografiji. On je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, te mnoge žene luduju za njim, a nekada je ljubio prave lepotice.

Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#samolagano ?@sashina_po

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on Jul 29, 2020 at 1:08am PDT

 

Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

INFORMER NA SETU "JUŽNOG VETRA 2"! Maraš i Baća u sceni i odjednom PEH - PREKIDA SE SNIMANJE! Pokušavaju da reše PROBLEM - pogledajte šta se DESILO! Sve se ODUŽILO! (EKSKLUZIVNE FOTKE)

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajuedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

Na samom početku svoje karijere Miloš je bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

Miloš i Brankica snimili su seriju "Samac u braku", koja priča o bračnom paru koji ne deli postelju, da bi priznali kako i u privatnom životu nisu imali intimne odnose, ali da u braku svakako to nameravaju da promene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ona se igra, a ja je volim @sanjaorlandicsretkovic ?

A post shared by Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica) on Jun 30, 2018 at 11:28am PDT

 

Biković nije krio vezu ni sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Iako su se mnogo voleli, Miloš Biković se obratio svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram, gde je svima poručio da su on i Aglaja raskinuli nakon jedne i po godine zajedničkog života.

Ona je jednom prilikom ispričala neprijatnu situaciju koja im se u vezi dogodila.

Naime, Miloš je snimao film "Mitovi" u kojem je trebalo da ima intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear life, I trust you ❣️(c)

A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova) on Aug 22, 2018 at 7:15am PDT

 

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - ispričala je lepa glumica za ruske medije, i nastavila:

Foto: FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb

- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje 'Mitova', ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: 'Bože, šta ti je život..."

Poslednja devojka koju je mladi glumac predtavio javnosti je bila manekenka Barbara Tatalović, a razlog njihovog raskida nikada se nije saznao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija