• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

04.09.2020

21:56

LAZAR RISTOVSKI KAO MARADONA! U Zvezdarskoj šumi igra FUDBAL sa 11 SINOVA, A NI IME SVAKOM NE ZNA - Uz seriju "Drim tim" smejaćete se do suza! (FOTO/VIDEO)

Kultura

LAZAR RISTOVSKI KAO MARADONA! U Zvezdarskoj šumi igra FUDBAL sa 11 SINOVA, A NI IME SVAKOM NE ZNA - Uz seriju "Drim tim" smejaćete se do suza! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ovo morate da pogledate!

Zadnja klapa serije DRIM TIM, pisca Miloša Radovića, u produkciji Telekom Srbija i Zillion filma u četvrtak 3. septembra, okupila je mnoga imena iz sveta umetnosti, na stadionu Trudbenika u Zvezdarskoj šumi gde je snimljen veći deo ove serije.

Na čelu sa maestralnim Lazarom Ristovskim, u ulozi Ike oca 11 sinova, u stvaranju priče o porodici, svakodnevnoj borbi „malog“ čoveka, sportskom duhu i snovima, učestvovali su i Tatjana Šojić, Momčilo Pićurić, Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Miodrag Radonjić, Milan Kolak, Đorđe Stojković i mnogi drugi.

NEMA KO NE ZNA LAZARA RISTOVSKOG! A ovo je njegov mlađi SIN - KRENUO JE GLUMAČKIM STOPAMA I OCA "NAMUČIO" OVIM POTEZOM!

Na samom početku, ovaj snimajući proces obeležila je pojava fudbalskih velikana Dejana Stankovića i Nenada Milijaša koji su takođe zaigrali u seriji kao počasni gosti-glumci i uneli pravi sportski duh među naše glumce.

Za naš portal proslavljeni glumac Lazar Ristovski opisao je kako izgleda kuća u kojoj 11 dečaka ima istu ljubav, a to je lopta.

- Kuća sa jedanaestoro dece je vesela, to je sigurno dokaz onoga što se kaže "što je više dece, to je kuća bogatija. Moj lik, oca, a ujedno i trenera, ne može čak ni da zapamti kako se koji zove. Stoga, je serija puna zanimljivih obrta, dobre energije - opisao je Ristovski.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

O tome koliko će ova serija doneti drugačiji sadržaj u odnosu na onaj koji trenutno
gledamo u medijima, pomalo nalik na parodiju, ali prvenstveno komičan i emotivan, govori i reditelj Dejan Zečević.

“Jedan od akcenata stavljen je na grupu simpatičnih i pozitivnih luzera koji se, igrom
slučaja, kreću kroz fudbalski svet i na zanimljive načine uspevaju da se probiju. Tu će biti razna 
prepoznavanja naravi, karaktera i situacija”, objasnio je Zečević.

Pogledajte i galeriju fotografija:

 

Rađena po motivima istinite priče o zvezdarskom Maradoni, čuvenom Ingetu, Drim tim serija biće
premijerno prikazana publici u februaru 2021. godine na Superstar televiziji, kada će se komedija i dobro poznat humor ovih prostora, vratiti na velika vrata.

A i video prilog:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija