• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

09.09.2020

21:08

POZNATI GLUMAC ĆE ZBOG OVOGA MOŽDA ZAVRŠITI U ZATVORU! Kolega ga optužio za ZLOSTAVLJANJE - NAJVEĆI HOLIVUDSKI SKANDAL PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI!

Kultura

POZNATI GLUMAC ĆE ZBOG OVOGA MOŽDA ZAVRŠITI U ZATVORU! Kolega ga optužio za ZLOSTAVLJANJE - NAJVEĆI HOLIVUDSKI SKANDAL PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI!

Podeli vest

Došlo na naplatu...

Protiv glumca Kevina Spejsija danas su podneli tužbu glumac Entoni Rep i još jedna neimenovana osoba, za se*sualni napad koji se dogodio 1980-ih, kada su obojica bili mlađi od 18 godina.

Građanska tužba podneta je pred sudom države Njujork na Menhetnu.

Foto: AP/Evam Agostini

Glumac Entoni Rep

Usred pokreta #MeToo protiv se*sualnog uznemiravanja od strane moćnih ljudi, Rep je u oktobru 2017. godine u intervjuu za BazFid optužio Spejsija za se*sualno neprikladno ponašanje zbog incidenta iz 1986. godine, rekavši da je Spejsi pokušao da ga zavede, podseća Rojters.

Od Spejsija, koji se uglavnom povukao iz javnog života, a poznat je po filmovima kao što su „Američka lepota“ i „Uobičajeni osumnjičeni“, nije bilo moguće odmah dobiti komentar.

Glumac je 2017. godine rekao je da se ne seća susreta koji je Rep opisao, ali je dodao: „Ako sam se ponašao tada kako on opisuje, dugujem mu najiskrenije izvinjenje za ono što bi bilo duboko neprimereno pijano ponašanje.“ Više o tome možete pročitati klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija