• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

07:58

RETKO KO ZNA! Glumac i voditelj ŽARKO LAZIĆ je bio u braku sa KOLEGINICOM SA PINKA - Imaju sina, a brak je trajao 7 godina!

Kultura

RETKO KO ZNA! Glumac i voditelj ŽARKO LAZIĆ je bio u braku sa KOLEGINICOM SA PINKA - Imaju sina, a brak je trajao 7 godina!

Podeli vest

Bili su savršeni par!

Nova voditeljka emisije "Premijera Vikend specijal", koja se emituje na TV Pinku, biće lepa Bojana Lazić.

PRELEPA JE! Glumca NENADA OKANOVIĆA svi vole jer je POSEBAN, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA!

Pogledajte kako ona izgleda u galeriji ispod:

Ona je izjavila da je ovo za nju pravi izazov i da se raduje prelasku na televiziju Pink, a malo ljudi zna to da je Bojana bila u braku sa poznatim glumcem i voditeljem.

ĆERKU JE DOBILA U 52. GODINI, A SADA JE POSTALA SOCIJALNI SLUČAJ! Čuvena Salveta progovorila o PROBLEMIMA sa kojima se susreće!

U pitanju je Žarko Lazić, najpoznatiji po tome što je vodio emisiju humanitarnog karaktera, “Kuća od srca”.

Foto: Printscreen You Tube

JEDAN OD NAJVEĆIH ŠMEKERA HOLIVUDA slučajno okačio svoj PE*IS na Instagram - Niko nije očekivao da je TOLIKO OBDAREN!

Brak sa Bojanom potrajao mu je duže, tačnije sedam godina, a razveli su se 2016. godine. O svom razvodu nisu mnogo govorili ističući to da su oboje usmereni na sinčića Mateju koga su dobili u braku.

BONUS VIDEO

ZABRANJENO VOĆE! Svaka peta žena ima se*s s bivšim! A to može da ima i ozbiljne POSLEDICE!

ALO IDIOTE, TO ŠTO ĆEŠ TI DA POGINEŠ NI PO JADA, UBIĆEŠ NEKOG MANIJAČE! Šok snimak iz centra Beograda!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija