• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

15:13

POZNATI GLUMAC IZNENADA PREMINUO! Šok za sve - imao je 54. godine, igrao je u popularnoj seriji i zasmejavao je MNOGE! (FOTO)

Kultura

POZNATI GLUMAC IZNENADA PREMINUO! Šok za sve - imao je 54. godine, igrao je u popularnoj seriji i zasmejavao je MNOGE! (FOTO)

Podeli vest

Tuga!

Nekadašnja zvezda MTV humoritstičkog serijala "Jackass" i serije "American Horror Story", komičar i rvač Stivi Li Ričardson iznenada je preminuo u 54. godini.

Kako prenose strani mediji, njegova porodica je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, te je primorana da pokrene kampanju na "GoFundMe" platformi, kako bi pokrili troškove sahrane.

POZNATOM GLUMCU SE UBILA SESTRA! Užasna TRAGEDIJA - smršao do 47 KILOGRAMA i propio se! To ga je koštalo ZDRAVLJA i ubrzo se završilo KOBNO, a svi su ga VOLELI

- Stivija su voleli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput porodice. Imao je i fanove koji su mu se divili, ali o troškovima sahrane brine samo njegov brat Džim. Svojim humorom izmamio je naše osmehe, a sad mu treba naša pomoć. On je legenda rvanja, ispratimo ga na poslednji počinak kako zaslužuje - stoji između ostalog, na stranici koja za cilj ima prikupljanje finansijska sredstava.

Na zvaničnom profilu borilačke organizacije za koju se Stivi Li borio, takođe su se oglasili povodom njegove smrti.

NAŠ POZNATI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT! Bio je veoma blizak sa POKOJNIM GRUOM - slika iz BOLNICE POTRESLA SVE! (FOTO)

- S velikom tugom saznajemo da je Stivi Li, poznatiji kao "Puppet The Psycho Dwarf", umro. Iskreno izražavamo saučešće njegovim prijateljima i porodici - napisali su.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija