• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.09.2020

22:54

"POCEPAO MI JE HALJINU I ODNEO ME U SOBU! BIO JE PREJAK!" Glumica je bila u kandžama MOĆNIKA - Plakala sam i mislila samo na JEDNO!

Kultura

"POCEPAO MI JE HALJINU I ODNEO ME U SOBU! BIO JE PREJAK!" Glumica je bila u kandžama MOĆNIKA - Plakala sam i mislila samo na JEDNO!

Podeli vest

Mnoge poznate dame prošle su kroz ruke moćnika, koji su uloge dodeljivali samo ukoliko bi dame spavale sa njima

Protiv slavnog producenta i izvršnog direktora kompanije Harvi Vajnstina ustale su brojne glumice, otvoreno priznajući kako je i njih intimno iznuđivao, pa i ucenjivao za ulogu.

- Gurnuo me i naredio mi da ćutim. Skinuo je pantalone i gaće da bi mogao da se zadovoljava. Brzo je završio i bilo je odvratno - priznala je novinarka lokalne njujorške televizije, Loren Sivan.

Foto: Reuters/Carlo Allegri

Istovremeno, glumica Ešli Džad je otkrila kako je njegovo ponašanje javna tajna u Holivudu o kojem žene već godinama pričaju. No, ovo svakako nije prvi, a teško i da će biti poslednji slučaj intimnog uznemiravanja i ucene u šou-biznisu.

Glumac Erol Flin dve je godine bio u ljubavnoj vezi sa Beverli Adland, koju su započeli kad je ona imala 15 godina. U vreme afere Flin je već bio optužen, ali ne i proglašen krivim, za dva slučaja silovanja maloletnica 1942.

- Bio je naprosto prejak za mene. Plakala sam. U jednom trenutku mi je pocepao haljinu. Potom me odneo u drugu sobu, a ja sam još uvek plakala. Kroz glavu mi je stalno prolazilo "šta će mi mama reći" - govorila je Adland početak njihovog poznanstva, priznajući da je sa njim i u vezi završila iz straha.

Merilin Monro bila je dobro upoznata sa perverznjacima i iznuđivačima u filmskoj industriji. U svojim memoarima "My Story" napisala je...

Foto: APfoto

- Upoznala sam ih sve. Sve su bili sami lažnjaci i ništarije. Neki su bili zlobni i pokvareni, no oni su bili najbliže filmu što se se mogli približiti. Stoga sam sedela sa njima, slušajući njihove laži i nemoralne ponude. U njihovim očima ste mogli videti Holivud", pretrpani bordel, veselo društvo padanja u svačiji krevet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija