• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

14:18

ČUVENI DŽOKER POSTAO OTAC! Priča koje krije iza SINOVLJEVOG IMENA će vam NATERATI SUZE NA OČI!

Kultura

ČUVENI DŽOKER POSTAO OTAC! Priča koje krije iza SINOVLJEVOG IMENA će vam NATERATI SUZE NA OČI!

Podeli vest

I sreća i tuga...

Holivudski glumac Hoakin Finiks (45) i njegova partnerka Runi Mara (35) su postali roditelji, prenosi "Daily Mail".

NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM! Kupila PATLIDŽAN, počela da seče - IZAŠLO JE OVO, neko drugi bi VRIŠTAO iz sveg glasa!

Naime, vest je procurila u javnost kada je reditelj Viktor Kosakovski (59) otkrio ovu informaciju na filmskom festivalu u Cirihu.

Nakon prikazivanja filma "Gunda", čiji je Hoakin izvršni producent, Viktor je rekao:

- Upravo je dobio dete. Predivnog sina kog je nazvao River - rekao je reditelj.

DRASTIČNO PROMENIO IMIDŽ! Voditelj jutarnjeg NATERAO nekadašnjeg MINISTRA Ivana Tasovca da skine KAČKET - ŠOK SCENA!

Glumica se porodila pre mesec dana, a odlučili su da nazovu sina po Hoakinovom bratu Riveru koji je preminuo 1993. godine. Njegova želja je bila da mu sin nosi isto ime kao i brat koga je obožavao.

Podsetimo, River je imao samo 23 godine kada je ispred kluba "The Viper Room" počeo da se grči i da povraća. Sve je to gledao njegov mlađi brat Hoakin, koji je pokušao da mu pomogne i pozvao je Hitnu pomoć.

Doktori su mu dali lekove kako bi mu pokrenuli srce, ali nije bilo znakova života. Zvanično je proglašen mrtvim 31. oktobra 1993. godine u Kaliforniji, a uzrok smrti bio je srčani udar uzrokovan predoziranjem kokainom i heroinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija