Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

15:15

SEĆATE SE SERIJE ''LISICE''? Evo GDE SU I ŠTA RADE junakinje - Jedna batalila glumu, a druga stigla do HOLIVUDA!

Kultura

SEĆATE SE SERIJE ''LISICE''? Evo GDE SU I ŠTA RADE junakinje - Jedna batalila glumu, a druga stigla do HOLIVUDA!

Podeli vest

Svi smo obožavali da ih gledamo!

Voleli ste Branku, Nadu, Stašu i Mimu, a evo kako "Lisice" danas izgledaju i čime se bave. Zamisao scenariste kultne serije "Lisice" pre nešto više od 16 godina bila je da na srpski način predstavi verziju planetarno popularne serije "Seks i grad".

Tokom emitovanja koje je uporedno pratilo američku verziju popularne četvorke i domaće verzije u javnosti je propraćeno sa mnogo kritike. Niko nije mogao da poveruje u sličnosti onoga u seriji i u realnom životu, ali su popularnost kod tinejdžerki svakako stekle.

NAŠU GLUMICU ŽIVOT NIJE MAZIO! Brat joj se ZAMONAŠIO, a ona nikako da OSTANE U DRUGOM STANJU! Njen muž ne voli eksponiranje!

Svaka žena je sebe videla u nekoj od uloga "Lisice", ali zato danas život Branke, Nade, Staše i Mime izgleda potpuno nestvarno. Sve ono što su bile u epizodama, sada je potpuno drugačije. Plačljiva Staša je čak stigla do Holivuda, dok se Nada potpuno povukla iz javnog života.

Glumica Jelena Stupljanin ili u seriji plačljiva Staša želela je da joj se pojavi princ na belom konju koji će ispuniti sve njene snove. Međutim, privlačili su je isključivo oženjeni. U realnom životu, sreća joj se mnogo više osmehnula, tačnije život joj izgleda potpuno drugačije. Sa svega 40 godina oprobala se u Holivudu gde je igrala u preko 30 predstava. Sve to je ostvarila zahvaljujući stipendiji koju je dobila 2005. godine za "Lee Strasberg Theater & Film Institute" u Njujorku.

Foto: Printscreen You Tube

Dok je živela u Njujorku koristila je priliku da što više savlada akcenat, a pored napornih učenja vreme je koristila da pohađa "Actors studio" da bi kasnije i diplomirala pred komisijom koju su činili Robert de Niro, Džesika Lang i Meril Strip. Zahvaljući diplomi postaje stalni član tamošnjeg pozorišta, ali tamo nije pronašla sreću, već se posle jedanaest godina vratila u Srbiju. Danas je možete gledati u Ateljeu 212, a o tome da li je uspela da u realnom životu nađe svog princa ne želi da priča u javnosti.

DVA PUTA SU JE UBIJALI, a smešila joj se GLUMAČKA KARIJERA U PARIZU! Evo zašto se ANITA IZREVOLTIRANA vratila za Srbiju!

Nataša Marković, poznatija kao Branka, često je u seriji znala da kaže da je samoću u četiri zida lečila tako što je svu pažnju poklanja svom psu.

Foto: Printscreen You Tube

Smatrala je sebe urbanom devojkom za kojom muškarci treba da jure, a ona je potajno volela samo jednog. Nije želela da razmišlja šta će u kom momentu izgovoriti, a najveća podrška za sve bila joj je baka. Ali ona je očigledno ostavila najveći trag u filmskoj sceni, jer je glumila u preko pedeset filmova i serija.

Verovatno niste znali da nikada nije završila glumu, već je slučajno uplovila u ove vode preko majke Sonje Jauković koja je bila glumica. Hana je diplomirala na muzičkoj akademiji, a proglašena je i za najbolju u čitavoj generaciji.

U SERIJI JE ZALJUBLJEN U PANČETU, A U PRIVATNOM ŽIVOTU LJUBI 15 GODINA MLAĐU LEPOTICU! Ovo je žena čuvenog Tiće Lenjina! (FOTO)

Poslednji put se pojavljuje na filmskom platnu 2009. godine kada glumi u seriji "Ranjeni orao", a od tada ulazi u potpunu anonimnost. Danas ima 42 godine, glumi u predstavama koje se igraju u Narodnom pozorištu, a o njenom privatnom životu se jako malo zna.

Uspešna Nada koja je imala karijeru o kojoj većina žena sanjaju. Doduše, njene drugarice su uvek govorile da joj nikada nisu znali pravo mesto gde živi, ali ona nije marila za te uzvike.

Foto: Printscreen You Tube

Bila je najstarija od svih devojaka i najuspešnija. Muškarci su je obožavali, a ona ih je posmatrala sa distance, mada je bilo onih koji su uspeli da osvoje njeno tvrdo srce. U privatnom životu glumom se bavila od malih nogu, a diplomirala je na Novosadskoj katedri glume kod profesora Radeta Markovića. Danas vodi povučen život, ne želi da se pojavljuje u javnosti i ima 46. godina.

Igra na daskama koje život znače i to u Beogradu. Iz ljubavnog života je izvukla jednu pouku koju je ispričala u javnosti. Imala je svega nekoliko ljubavi, za jednu se venčala, a potom razvela, i priznala da joj se nakon toga život promenio.

Hana Jovčić iliti buntovna Mima kojoj je sve u životu bilo potaman. Zato su mnogi u seriji pričali kako ga sama kreira. Vlasnica kafića u centru grada, koja je bila drska i živela u ogromnom stanu.

Foto: Printscreen You Tube

Danas ima 42 godine, glumi u predstavama koje se igraju u Narodnom pozorištu, a o njenom privatnom životu se jako malo zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAKON ŠTO JE PROGLAŠEN ZA JERMENSKOG PLAĆENIKA, BIKOVIĆ ZAGRMEO! Glumac se oglasio - ovo će se dugo PREPRIČAVATI
Kultura

NAKON ŠTO JE PROGLAŠEN ZA JERMENSKOG PLAĆENIKA, BIKOVIĆ ZAGRMEO! Glumac se oglasio - ovo će se dugo PREPRIČAVATI

Srpski glumac Miloš Biković je, ni kriv ni dužan, umešan u konflikt u Nagorno Karabahu gde se prethodnih dana vode žestoki okršaji. Biković je na društvenim mrežama proglašen za "sprskog plaćenika u Jermeniji" i angažovanog od strane ruske plaćeničke vojske "Vagner". Miloš Biković je za "Blic" u svom šaljivom maniru prokomentarisao ovu neverovatnu situaciju

29.09.2020

14:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija